Και κλέφτης και ραλίστας – Χειροπέδες σε 45χρονο

Δεν φτάνει που έκλεψε αυτοκίνητο, είπε να το παίξει και ραλίστας. Δεν υπολόγισε όμως τους αστυνομικούς που καραδοκούσαν στην άκρη του δρόμου, έτσι κατέληξε στα αστυνομικά κρατητήρια.  Ο λόγος για 45χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος τέθηκε ήδη υπό κράτηση.

Όλα άρχισαν  στις 7 σήμερα το πρωί, κλάπηκε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το κατάστημα του 67χρονου ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία.

Τριάντα λεπτά αργότερα, το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο ΚΟΤΣΙΑΤΗ, να κινείται με ταχύτητα 133 αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
Ο οδηγός του οχήματος, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα μελών της Αστυνομίας και στην προσπάθεια του να διαφύγει, το όχημά του ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Αμέσως μετά ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος ανευρέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο ο 45χρονος είχε κλέψει το προηγούμενο βράδυ από όχημα στη Λευκωσία. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Στροβόλου και Πέρα Χωριού συνεχίζουν τις εξετάσεις.