Και κλέφτης και νταής – έκλεψε παγκάρι και κτύπησε αστυνομικό

Το παγκάρι της εκκλησιάς της Παναγίας στην Αγία Νάπα θέλησαν να κλέψουν δύο νεαροί από τη Λευκωσία και την Ελλάδα αντίστοιχα.  Πιάστηκαν όμως στα πράσα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα αστυνομικά κρατητήρια.  Ο ένας εκ των δύο επιτέθηκε όμως και τραυμάτισε αστυνομικό.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.40 το πρωί στην Αγία Νάπα.  Περίπολο της αστυνομίας αντιλήφθηκε δύο νεαρούς να κινούνται ύποπτα στην εκκλησία της Παναγίας στην Αγία Νάπα.  Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν εντός της εκκλησίας για να ελέγξουν την κατάσταση, έπιασαν στα πράσα τους δύο νεαρούς οι οποίοι έβαλαν χέρι στο παγκάρι της εκκλησίας.

Αμέσως τα μέλη της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στους δύο ένα 25χρονο Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία και ένα 30 Ελλαδίτη, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.  Ενώ οι δύο οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας, ο 25χρονος άρχισε να αντιδρά και επιτέθηκε με πρωτοφανή μανία σε γυναίκα αστυνομικό, τραυματίζοντας την ελαφρά.  Αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, ο 25χρονος οδηγήθηκε στο κελί όπου τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η αστυνομικός μετέβη στο νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική όπου αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.