Και επίσημα στα πράσινα ο Χριστοφή, οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Επίσημο τέλος στο σίριαλ Δημήτρη Χριστοφή και Ομόνοιας , πλέων ο παίκτης υπέγραψε τον νέο του συμβόλαιο με την Ομόνοια.

 

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 77».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο που περνά» επεσήμανε ο Δημήτρης Χριστοφή στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ μου έχει δώσει πάρα πολλά. Θέλω με την παρουσία μου στο γήπεδο, να της τα ανταποδώσω» ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολη για ”μένα η προηγούμενη χρονική περίοδος. Όμως, έχω πάρα πολλή όρεξη για δουλειά. Μου έχει λείψει η αγωνιστική δράση και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Χριστοφή τόνισε: «Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει εφικτή η επιστροφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν, έδειξαν την επιθυμία που υπήρχε για συνεργασία», ενώ συνεχίζοντας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον μοναδικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την απίστευτη αγάπη που μου δείχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ αυτός ο κόσμος, ο οποίος δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι και εγώ με τη σειρά μου θα τα δώσω όλα για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»