Κάποιος να κλείσει την πόρτα – Παραιτήσεις στην ΕΔΕΚ Πάφου

Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΕΔΕΚ Πάφου στην χθεσινή της συνεδρία, παρουσία έντεκα (11) εκ των δεκαεπτά(17) μελών και δύο δικαιολογημένα απόντων, αποφάσισε ομόφωνα όπως υποβάλει τις παραιτήσεις τόσο του προέδρου όσο και του συνόλου των παρόντων μελών.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, “η απόφαση παραίτησης κρίθηκε ως η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος για την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των μελών, μετά τους λανθασμένους χειρισμούς της κεντρικής ηγεσίας και την άρνηση της να προχωρήσει σε ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό”.

Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου επαναλαμβάνει και τονίζει για μία ακόμη φορά ότι “πρώτιστο μέλημα και κυρίως στόχος της είναι η διασφάλιση της ενότητας του κόμματος και η προάσπιση του δικαιώματος του ελεύθερου και δημοκρατικού διαλόγου μεταξύ των συναγωνιστών, σύμφωνα με τις σοσιαλιστικές αρχές και το καταστατικό της ΕΔΕΚ”.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου δηλώνουν της πρόθεση και την αποφασιστικότητα τους να παραμείνουν ενεργά και μάχιμα μέλη του Κινήματος και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την πρόοδο και την ενίσχυση του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται σήμερα η πατρίδα και η κοινωνίας μας, καταλήγει η ανακοίνωση.