Κάποιοι έχουν τσαγανό και τιμωρούν τις ομάδες για τα στημένα!

Κοντεύει να γίνει μάστιγα η τιμωρία των ομάδων στην Ιταλία για στημένους αγώνες , αλλά εκεί αν μη τη άλλο υπάρχει δικαιοσύνη , και αυτοί που δυσφημίζουν το άθλημα και εμπαίζουν των φίλαθλο κόσμο τιμωρούνται.

Σειρά της Κατάνια να τιμωρηθεί  με υποβιβασμό στη Lega Pro, μετά και την ομολογία ενώπιον της δικαιοσύνης- του Αντόνιο Πουλβιρέντι πως έστησε πέντε αγώνες της Κατάνια για να την κρατήσει πέρυσι στη Serie B.
Ο αθλητικός δικαστής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε οριστικά τον υποβιβασμό της Κατάνια στην Lega Pro ενώ οι “ελεφάντι” είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας έχοντας 12 βαθμούς ποινής.

Τώρα όσον αφορά τον ισχυρό άνδρα της ομάδας , αυτός τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο αποφάσισε επίσης τον υποβιβασμό στη Serie D για τις Τεράνο και Σαβόνα γιατί “έστησαν” το μεταξύ τους ματς που ήταν για την τελευταία αγωνιστική της Lega Pro και στο οποίο η Τεράνο πανηγύριζε την άνοδο στη Serie B με νίκη στην έδρα της Σαβόνα.

Ο αθλητικός δικαστής στην Ιταλία φαίνεται να μην σηκώνει μίγα στο σπαθί του και καλά κάνει γιατί το ποδόσφαιρο απασχολεί χιλιάδες κόσμο , ο οποίος πληρώνει εισιτήριο για να δει μπάλα και όχι για να πλουτίζουν Κάποιοι που το μόνο που κάνουν είναι να εμπαίζουν τον απλό φίλαθλο.

Στέλιος Χαραλάμπους