Ισπανία: Απείλησαν το πλήρωμα της EasyJet επειδή ήθελαν περισσότερο αλκοόλ! (pics)

Η Ισπανική αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει και να συνοδεύσει έξω από το αεροσκάφος πέντε Βρετανούς άνδρες σε βραδινή πτήση από το Μπρίστολ προς την Ίμπιζα, την 1η Ιουλίου. Κατά την διάρκεια της πτήσης των δυόμιση ωρών οι πέντε άνδρες έγιναν ιδιαίτερα ενοχλητικοί και άρχισαν να απειλούν το πλήρωμα του αεροσκάφους, όταν έμαθαν ότι θα τους σερβιριστεί μόνο ένα ποτό.

2A83E97E00000578-0-image-a-3_1436866002479

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται ο βρετανικός Τύπος, οι πέντε Βρετανοί που ταξίδευαν για διακοπές στο τουριστικό θέρετρο της Ισπανίας, καθόντουσαν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και αφού σερβιρίστηκε μόνο ένα ποτό με αλκοόλ στον καθένα, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός, άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν το πλήρωμα, ζητώντας επιπλέον ποτά.

2A83E97000000578-3160492-Spanish_police_boarded_the_EasyJet_flight_on_arrival_at_the_Bale-m-106_1436884801655

Αυτό συνέβαινε σε όλη την διάρκεια της πτήσης και το πλήρωμα αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον πιλότο ο οποίος ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα, αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό του και συνόδευσαν τους πέντε Βρετανούς τουρίστες έξω από αυτό.

2A83E99100000578-0-image-a-6_1436866030375

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε: «Η εταιρεία μεταφέρει περισσότερους από 65 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο και παρόλο που τα περιστατικά αναστάτωσης είναι σπάνια, τα λαμβάνει υπόψη της πολύ σοβαρά».

Η βρετανική υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2015 έχουν καταγραφεί 271 παρόμοια περιστατικά, που αφορούν αναστάτωση στις πτήσεις για την κατανάλωση αλκοόλ και τα σχετικά περιστατικά παρουσίασαν αύξηση 40% μέσα στο έτος σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.