Ιερέας έκανε αγιασμό σε κατάστημα κινητών για πώληση μεγάλου στοκ με iPhone (videos)

 

Εφερε πάρα πολλά κινητά, γέμισε τις αποθήκες του με iPhone, αλλά πωλήσεις μηδέν.

Πρόκειται για κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Γεωργία, το οποίο, αναγκάστηκε να κάνει… αγιασμό για να φύγει το κακό πνεύμα από το στοκ σε iPhone και να μπορέσει να τα πουλήσει.

Ο ιδιότυπος αυτός ηλεκτρονικός αγιασμός, ο οποίος καταγράφηκε και σε βίντεο, έγινε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας την Τυφλίδα, όπου ένα κατάστημα είχε ξεμείνει με αρκετά στοκαρισμένα iPhone 5s και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από αυτά.

Ο αγιασμός βεβαίως δεν έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προηγούμενης γενιάς iPhone, όμως όπως λέει ο υπεύθυνος του καταστήματος, υπάρχει μια δοξασία στην Γεωργία ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω του… φαγωμένου μήλου του λογότυπου, είναι μηχανήματα του διαβόλου!

Για να εξορκιστεί το κακό -μιας και οι τιμές δεν πέφτουν σ’ αυτά τα τηλέφωνα- η εταιρία αποφάσισε να κάνει αγιασμό για να διώξει τα κακά πνεύματα, την 4άρα οθόνη και τον προηγούμενο επεξεργαστή. Και να πείσει τους καταναλωτές της Γεωργίας ότι τα iPhone είναι ευλογημένα και θρησκευτικώς ου μη μόνον και τεχνολογικώς.

Κρατίνος