Θρήνος στη Λεμεσό από τον αδόκητο θάνατο του 25χρονου Στέφανου

Συγκλονισμό και ατέλειωτο θρήνο έχει προκαλέσει στη Λεμεσό αλλά και ανά το παγκύπριο  ο θάνατος του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι.  Ο άτυχος νέος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μεθυσμένος οδηγός καρφώθηκε στο μικρό του αυτοκίνητο. Στην Αυστραλία ο πατέρας και ο αδελφός του αδικοχαμένου παλικαριού, ενώ τραγική φιγούρα η μάνα που προσπαθεί μάταια να αντλήσει κουράγιο.

Ο άτυχος Στέφανος βρήκε τραγικό θάνατο, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν ενώ βρισκόταν  με το μικρό αυτοκίνητο του στα φώτα τροχαίας του εναερίου, αναμένοντας να ανάψει πράσινο φανάρι, όχημα πολυτελείας που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο 48χρονος προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του 25χρονου. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που το αυτοκίνητο του άτυχου Γεωργίου  κατέληξε σε πλαϊνό προστατευτικό διαλυμένο με αποτέλεσμα ο νέος να βρει ακαριαίο θάνατο. Όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ ενώ του είχε στερηθεί η άδεια για έξι μήνες.  Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

foto nekrou

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την μητέρα που βρίσκεται στη Κύπρο, που μόνη έπρεπε να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει την τραγωδία αφού  ο πατέρας και ο αδελφός του  βρίσκονται στην Αυστραλία.  Θρήνος και στα social media, όπου οι φίλοι του αδικοχαμένου νέου εκφράζουν λόγια αγάπης και πόνου.

stefanos