Θα σας κοπεί η όρεξη – Δείτε τα… κορίτσια πίσω από τις γραμμές τηλεφωνικού σεξ (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος των τηλεφωνικών φαντασιώσεων τραβάει της αυλαίες του εκθέτοντας για λίγο στο φως τις ζωές των γυναικών και των ανδρών που βρίσκονται στην άλλη άκρη των ροζ γραμμών.

6

 

Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail φιλοξενεί ένα αποκαλυπτικό φωτογραφικό αφιέρωμα του «ένοχου» κόσμου των επαγγελματιών του τηλεφωνικού σεξ.

Πρόκειται για έργο του φωτογράφου PhillipToledanο που περιλαμβάνει τα πορτρέτα 26 τηλεφωνητών, ανδρών και γυναικών που εργάζονται προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ.

2

Τα πραγματικά πρόσωπα των ανθρώπων πίσω από τις ροζ γραμμές μπορεί να ξαφνιάσουν το ανυποψίαστο αναγνώστη, που διαπιστώνει ξαφνικά την διαφορά ανάμεσα στον κόσμο της φαντασίωσης και την ψυχρή και πολλές φορές μη-γοητευτική πραγματικότητα του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

5

Ο Βρετανός φωτογράφος πήρε συνεντεύξεις από 26 επαγγελματίες των ροζ γραμμών, στο ιδιωτικό περιβάλλον των σπιτιών τους για να προσφέρει μια «άλλη ματιά» στον σκοτεινό κόσμο της βιομηχανίας τους σεξ.

4

Οι τηλεφωνήτριες μυρίζονται πολλά ανέκδοτα από την ζωή και περιγράφουν πως οι περισσότερες συνεδρίες συχνά καταλήγουν τραγελαφικές.

3

Έχουν λογαριασμούς να πληρώσουν και άλλους ανθρώπους να προσέξουν, παιδιά ή μεγαλύτερους συγγενείς. Η φτώχια και η ανεργία είναι βασικοί παράγοντες που οδηγούν τα κορίτσια να ασχοληθούν με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

1

Πηγή: Daily Mail