Θα λύσουν τις εκκρεμότητες – Στην επόμενη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί

Θέματα, εκτός του περιουσιακού, που αφορούν όλα τα κεφάλαια και στα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες, θα συζητήσουν στην επόμενή τους συνάντηση, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή.

Κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ `Εσπεν Μπαρθ Ειντε, που συνεχίστηκε με δείπνο εργασίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων επί του Περιουσιακού.

Την Πέμπτη θα συζητήσουν άλλα θέματα που αφορούν όλα τα κεφάλαια στα οποία υπάρχουν διαφωνίες, με στόχο να υπάρξουν είτε συγκλίσεις είτε σμίκρυνση των διαφορών, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών θα δουν τώρα με πιο πολλή λεπτομέρεια τα κριτήρια σε σχέση με το Περιουσιακό που συζήτησαν χθες οι ηγέτες.

Το Περιουσιακό αναμένεται να ξανασυζητηθεί στη μεθεπόμενη συνάντηση των ηγετών που είναι ορισμένη για τις 18 Νοεμβρίου. `Οπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 20, 23 και 25 του μήνα.