Θέμα χρόνου! Αισιόδοξοι οι ανακριτές του άγριου φονικού της Λάρνακα – Μίλησαν τα τηλεφωνικά δεδομένα;

Απαντήσεις αλλά και τον δράστη του άγριου φονικού της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλλας Ρόσα που εντοπίστηκε νεκρή την 1η Νοεμβρίου στο διαμέρισμα της στην τουρκοκυπριακή συνοικία ψάχνουν στα τηλεφωνικά δεδομένα της άτυχης γυναίκας  οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας. Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της άτυχης γυναίκας δόθηκαν στους ανακριτές το τελευταίο 24ώρο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκαλέσει αισιοδοξία στους ανακριτές…  Σύντομα και τα αποτελέσματα του DNA.

Οι λίστες με τα τηλέφωνα που κάλεσε και δέχθηκε η γυναίκα τον τελευταίο μήνα ερευνώνται σχολαστικά και πολύ προσεκτικά, ενώ γίνεται προσπάθεια συσχετισμού τους με πρόσωπα που θεωρούνται από τους ανακριτές ως ενδεχόμενοι ύποπτοι για τη διάπραξη του φόνου και άτομα που είτε ανακρίθηκαν στα πλαίσια της διερεύνησης, είτε έδωσαν κατάθεση ως φίλοι του θύματος. Και αυτό διότι οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι ο δράστης είχε επικοινωνήσει με το θύμα του, για αυτό και φεύγοντας από το διαμέρισμα της 36χρονης Μολδαβής, πήρε μαζί του τα κινητά της τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως τα τηλεφωνικά δεδομένα έχουν δώσει κάποια στοιχεία που δημιούργησαν  αισιοδοξία στους ανακριτές, ότι σύντομα θα βρεθούν στα ίχνη του φονιά  της 36χρονης Μολδαβής.

Πέραν των τηλεφωνικών δεδομένων, τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση, οδηγούν τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως ο φόνος να μην ήταν προγραμματισμένος από τον δράστη, αλλά ήταν έγκλημα πάθους που ίσως να διαπράχθηκε μετά από καυγά και πάλη μεταξύ θύτη και θύμα, οι οποίοι ήταν μάλλον εραστές.  Ενδεχόμενο που εύλογα δημιουργεί την ελπίδα ότι μετά το άγριο φονικό της 36χρονης και την πάλη που προηγήθηκε του φονικού ο δράστης, έχασε τη ψυχραιμία του και “ξέχασε” το  DNA του στη σκηνή.  Για αυτό και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων τα οποία αναμένονται εντός των επόμενων ημερών θεωρούνται καθοριστικά για την υπόθεση, ιδιαίτερα εάν σε αυτά περιλαμβάνεται γενετικό υλικό που συσχετίζεται με κάτοχο  τηλεφώνου που περιέχεται στα τηλεφωνικά δεδομένα της Ρόσα…

 

539277_474861235887729_927587023_n

Το θύμα το οποίο διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικιούρ, εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της που βρίσκεται στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ από  35χρονη ομοεθνή και φίλη της  μετά από παρέμβαση κλειδαρά.