Θέλω πίσω τα δύο μου ευρώ!

Βρήκαν άλλο τρόπο να μας τα παίρνουν τώρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όποιος επιχειρήσει να προμηθευτεί, οποιοδήποτε προϊόν, που πλασάρεται μέσα στις τουαλέτες ανδρών ή γυναικών, από ειδικά μηχανήματα συγκεκριμένης εταιρείας, το πιο πιθανό να την κάνει λαχείο.

Τα δύο ευρώ που απαιτούνται ως αντίτιμο, για να προμηθευτείς οδοντόκρεμα ή οδοντόβουρτσα μιας χρήσης, σπρέι στόματος ή αντισηπτικό χεριών θα κάνουν φτερά. Όσο για το προϊόν «μην τον είδατε τον Παναή»!

Σύμφωνα με καταγγελία στην ιστοσελίδα μας, επιβάτες που τελούσαν εν αναμονή της πτήσης τους, επιχείρησαν να προμηθευτούν κάποια από τα εν λόγω προϊόντα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των δύο ευρώ, ωστόσο, οι μηχανές ήταν άδειες ή χαλασμένες.

Τυχαίο;

aerodromio2     aerodromio3

Έγιναν προσπάθειες να μιλήσουν με κάποιο υπεύθυνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Αυτό που τους αναφέρθηκε ήταν ότι τα παράπονα γίνονται στα γραφεία της εταιρείας Hermes Airports, που βρίσκονται εκτός της αιθούσης των αναχωρήσεων.

Στο μεταξύ, καθαρίστρια που βρισκόταν έξω από τις τουαλέτες στην αίθουσα αναχωρήσεων, το όνομα της οποίας και τη μαρτυρία κατέχουμε και θα καταθέσουμε αν χρειαστεί, ανέφερε στους επιβάτες ότι το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες μηχανές χρονολογείται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα το έχω αναφέρει πολλές φορές στους αρμοδίους, αλλά κανένας δεν με ακούει».

aerodromio4  aerodromio1

Και καλά οι Κύπριοι που φεύγουν… Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσουν και αν δεν βαριούνται θα περάσουν από τα γραφεία της Hermes και θα υποβάλουν το παράπονο τους.

Οι ξένοι, όμως, που δεν θα ξαναγυρίσουν; Που πρέπει να αποταθούν;

Αλήθεια κύριε υπεύθυνε του αεροδρομίου, που πρέπει να αποταθούν;

Θα τους δώσετε κάποτε τα δύο ευρώ τους πίσω;

Έχετε σκεφτεί πόσα νομίσματα των 2 Ευρώ και από πόσους έχουν κατακρατήσει οι μηχανές σας;

Να είστε σίγουροι ότι παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.

Φήμη