Θάνατος στους τέσσερις τροχούς σε Αγία Νάπα και Πρωταρά – Προβληματισμός στην αστυνομία για τις ενοικιαζόμενες τετράτροχες μοτοσυκλέτες

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία, επικρατούν ανάμεσα στους επικεφαλής και τα μέλη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αρχηγείου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, εξαιτίας των συνεχόμενων θανατηφόρων δυστυχημάτων και ατυχημάτων με ενοικιαζόμενες τετράτροχες μοτοσυκλέτες, στις τουριστικές περιοχές της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.

Η κατάσταση περιγράφεται ως δραματική, καθώς το αίμα αλλοδαπών πολιτών που φτάνουν για διακοπές στα τουριστικά θέρετρα της ελεύθερης Αμμοχώστου, ρέει το τελευταίο διάστημα στην άσφαλτο, ασταμάτητα.

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες, έχουν καταγραφεί από τα μέσα Ιουλίου μέχρι σήμερα, οι οποίοι οδηγούσαν ή επέβαιναν σε τετράτροχες μοτοσυκλέτες.

image

Οι αρμόδιοι, αναζητούν λύσεις για άμεση επίλυση του προβλήματος, με επίκεντρο τη διαχείριση των εταιρειών και των γραφείων ενοικιάσεως οχημάτων.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε και δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας, καταδεικνύουν το μέγεθος και τη σοβαρότητα του προβλήματος, καθώς απεικονίζουν την ανυπαρξία φωτισμού και σημάνσεων σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα, που κινείται στον κεντρικότερο δρόμο της Αγίας Νάπας, τη λεωφόρο Νισσί.

image