Η Χρυσή Αυγή το ΕΛΑΜ και ο Ντόναλντ Τράμπ (βίντεο)

Φόρεσε τον μανδύα του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και βρήκε τον πολιτικό χώρο να εκτοξεύσει προτάσεις που ούτε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και το ΕΛΑΜ στην Κύπρο μπορούσαν να φανταστούν!

Ο κρυφός, μέχρι πρότινος ομοϊδεάτης τους, που αρνείται φυσικά την ταμπέλλα του νεοναζιστή, όπως όλοι οι εθνικοσοσιαλιστές, επιχειρηματίας Τράμπ, πρότεινε να οπλοφορούν οι δάσκαλοι και να πυροβολούν τους ένοπλους εισβολείς, που κυρίως είναι μαθητές, προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα μακελειά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Να σας πω είπε με περισσή θρασύτητα ο Τράμπ σε ομιλία του στο Τενεσί: «Αν δύο δάσκαλοι είχαν όπλα θα ήσασταν πάρα πολύ καλύτερα».

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, για τις προεδρικές εκλογές, αναφέρθηκε και στο τείχος που έχει υποσχεθεί ότι θα φτιάξει στα σύνορα με το Μεξικό, για να φράξει το δρόμο στους μετανάστες, αντλώντας επιχειρήματα από την αρχαία Κίνα και το σημερινό Ισραήλ.
“Θα φτιάξουμε ένα αληθινό τείχος. Μας λένε ότι δεν μπορεί να χτιστεί, γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Κατ’ αρχάς στην Κίνα, το Σινικό Τείχος που χτίστηκε πριν από 2000 χρόνια, έχει μήκος 13.000 μίλια. Εδώ χρειαζόμαστε 1.000 μίλια, σχεδόν 2.000 μίλια, γιατί έχει πολλά φυσικά εμπόδια. Και η Ιερουσαλήμ είναι καλό παράδειγμα. Στο Ισραήλ έχουν ένα αποτελεσματικό τείχος. Ρωτήστε τους, αποδίδει” είπε.

Το ρατσιστικό παραλήρημα του Τραμπ κορυφώθηκε με ένα παράδειγμα: “Μια γυναίκα μένει έγκυος, εννέα μηνών περνά στις ΗΠΑ, γεννά, συγχαρητήρια Αμερική, φροντίζεις αυτό το παιδί για 85 χρόνια”.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Με λίγα λόγια ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής και ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ είναι ένα απόλυτο μηδέν, ένα τίποτα, ένα εκτός τόπου και χρόνου, μπροστά στον Φύρερ Τράμπ των ΗΠΑ.

Το απίστευτο είναι ότι στις ΗΠΑ αυτοί που ασπάζονται τις απόψεις του Τραμπ είναι πάρα πολύ και πολύ πιθανό να του δώσουν το Χρίσμα.

Αυτό σημαίνει ότι ενδόμυχα μεγάλο μέρος των Αμερικανών είναι ρατσιστές, με νεοναζιστικές αντιλήψεις και είτε δεν το αντιλαμβάνονται είτε αρνούνται να το παραδεχτούν και κρύβονται πίσω από το «Ρεπουμπλικανιλίκι».

Νίκο και Χρίστο μπροστά στον πιθανό νέο «δικό» σας πλανητάρχη τύφλα να ‘χει ο παλιοφύρερ. Τώρα έχετε το ίνδαλμά σας.

Κρατίνος