Η υποκριτική της Στέλλας Στυλιανού, το Capital της Λεμεσού και ο Αρναούτογλου του ΑΝΤ1

*** Την τιμητική της είχε η χθεσινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρόβαλαν δεόντως την παρέλαση και πολλοί προσπάθησαν να βρουν αυτό το κάτι παραπάνω, εκτός των τετριμμένων, παρέλαση- δηλώσεις- πολιτικά μηνύματα. Δεν τα κατάφερε κανείς. Αν έβλεπες ένα δελτίο ειδήσεων είναι σαν να έβλεπες όλα τα δελτία των σταθμών. Δεν διέφεραν καθόλου. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ούτε αυτοί που παρέλασαν δεν είχαν πολύ όρεξη και δεν αποτελεί δικαιολογία ότι η παρέλαση είναι μαθητική.

*** Δεν άντεξε η Ειρήνη Χαλαμπίδου. Η πρώτη φιλοξενία της στο νέο στούντιο του Sigma προκάλεσε και το κομματικό της σχόλιο με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», Νικήτα Κυριάκου, να απολαμβάνει το γεγονός ότι όλα τα σχόλια για το εκθαμβωτικό νέο στούντιο είναι κολακευτικά. «SIGMA goes red and looks perfect», δηλαδή «το Sigma πάει με κόκκινο και φαίνεται τέλειο», ήταν το σχόλιο της Ειρήνης και δεν έχει άδικο, αφού τα χρώματα με βάση και την φωτογραφία που πόσταρε στο Facebook είναι πολύ κόκκινα.

*** Και την υποκριτική της ικανότητα ξεδιπλώνει στο Μέγα η παρουσιάστρια Στέλλα Στυλιανού. Με τις τέλειες αναλογίες της και ντυμένη στα κόκκινα της φωτιάς, η Στέλλα έκανε το πέρασμα της από το Fakate τους, λίγη ώρα πριν την έναρξη του δελτίου στο κανάλι του Αρχαγγέλου. Το βέβαιο είναι πως η Στέλλα στο πέρασμα της κάνει πολλούς να παραμιλούν και στο κεντρικό δελτίο, παρά τις κακές γλώσσες, καθιερώθηκε.

*** Το ραδιόφωνο Capital της Λεμεσού, αν και εκπέμπει πλέον Παγκύπρια, ακόμα οι μουσικοί παραγωγοί πειραματίζονται στον αέρα. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει και το λέμε με καλή διάθεση. Άντε και καλοτάξιδες οι εκπομπές σας!

*** Η εκπομπή μαγειρικής του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» κερδίζει συνεχώς έδαφος. Ο παρουσιαστής –εγγύηση Γρηγόρης Αρναούτογλου, καταφέρνει να περνά μια ευχάριστη διάθεση στους τηλεθεατές, ακόμη και σε αυτούς, που δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη μαγειρική.

Κρατίνος