Η υπευθυνότητα Ποταμίτη, Δευτεριάτικα το «Mr. Cyprus», οι κάμερες της Νικόλ, οι ισορροπίες της Γωγώς και ο Λεμεσοπαφίτης Μελαίσης

*** Εξαιρετική η παρουσίαση του θέματος από το μεσημβρινάδικο του ΡΙΚ σχετικά με καταγγελία για νέα σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας. Ο Πάρης Ποταμίτης και οι καλεσμένοι του πρόσεχαν πολύ τι έλεγαν, διότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητο θέμα και συνήθως από άλλες εκπομπές ακούμε πολλά μαργαριτάρια. Ευτυχώς, φαίνεται ότι σε αυτό το θέμα, αποφάσισαν κάποιοι και με χαροποιεί ιδιαίτερα, να προσέχουν πολύ πως εκφράζονται.

*** Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα το «Mr. Cyprus» του Sigma. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του καναλιού, την 9η Νοεμβρίου, στις 21:20, θα παρακολουθήσουμε τις audition από την επιλογή των 18 φιναλίστ, ανάμεσά τους και δύο Τουρκοκύπριοι, στις 16/11 οι διαγωνιζόμενοι θα υποβληθούν στις πρώτες τους δοκιμασίες και το πρώτο live -αν είναι σωστές οι πληροφορίες μας- αναμένεται στις 19/11. Μέχρι τις ζωντανές μεταδόσεις το πρόγραμμα θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή.

*** 1.5 εκατομμύριο ευρώ εισπράχθηκε μέσα σε 15 μήνες από τις κάμερες οδικής ασφάλειας, μας είπε η Νικόλ Κουνναφή στο μεσημβρινάδικο του Μέγα, με τον Παύλο να χαίρεται ιδιαίτερα και καλά κάνει. Άλλωστε, κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε μυαλό και όταν τρέχουμε να πληρώνουμε καλά όπως και όταν πίνουμε πάλι να πληρώνουμε καλά. Επιβάλλεται και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Παύλο να αυξηθούν και οι ποινές. Να υπενθυμίσω ότι κατά το 2015 καταγράφηκαν 45 θάνατοι από οδικές συγκρούσεις…είναι πολλοί.

*** Εξαιρετικό το αντικείμενο συζήτησης στην εκπομπή ανοιχτή γραμμή του Sigma, σχετικά με τις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν διαζευγμένοι γονείς περί «κυκλώματος» δικηγόρων και δημοσίων λειτουργών. Η Γωγώ τήρησε τις ισορροπίες στο καίριο ερώτημα διατροφή-γονική αποξένωση, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ευθύνη να μην πληρώνει κάποιος διατροφή, με το να στερείται την επικοινωνία με τα παιδιά του, δεν είναι το ίδιο. Η γονική αποξένωση, όμως, δεν ασκείται μόνο από μητέρες.

*** Συνδεόμαστε με τον ανταποκριτή της Λεμεσού και Πάφου Πέτρο Μελαίση, είπε σε απογευματινό δελτίο ειδήσεων ο Δημήτρης Ευθυμίου και θυμήθηκα άλλες εποχές. Θυμήθηκα τότε που τα κανάλια είχαν από δύο ανταποκριτές σε κάθε πόλη και τουλάχιστον έναν κινηματογραφιστή. Σήμερα άλλες εποχές, χαλεποί καιροί, δύο πόλεις ένας ανταποκριτής και μία πόλη μισό κινηματογραφιστή!

Κρατίνος