Η Σταυρούλα Κακουλλή, το νέο θύμα της ασφάλτου – Σοβαρά ο άλλος οδηγός

Η Σταυρούλα Κακουλλή, 69 χρόνων από την Τερσεφάνου, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.  Η Κακουλλή βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11 το πρωί, η Σταυρούλα Κακουλλή, 69 ετών από την Τερσεφάνου, οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο της στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η γυναίκα φαίνεται να εισήλθε από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από το Φρέναρος.

Ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του έχοντας κανονική πορεία, δηλαδή από το αεροδρόμιο Λάρνακας με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Θανατηφόρο δυστύχημα στη Δρομολαξιά
Θανατηφόρο δυστύχημα στη Δρομολαξιά

Από το δυστύχημα, η Κακουλλή τραυματίστηκε θανάσιμα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο 35χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λάρνακας και άρχισαν έρευνες. Φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ ο 35χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου έφερε κανονικά τη ζώνη του.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, που ήταν σφοδρότατη και έκανε το αυτοκίνητο της 69χρονης μια άμορφη μάζα σιδερικών, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού και τη Λευκωσία.

Από την τροχαία κίνηση σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων, οι οδηγοί των οποίων αναγκάστηκαν για δύο πλέον ώρες να χρησιμοποιούν μόνο τη μία λωρίδα του δρόμου. Τελικά οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου δόθηκαν στην κυκλοφορία από την Αστυνομία γύρω στη 13.30 το μεσημέρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ