Η Στέλλα του Προεδρικού, ο Λουκάς και οι λουκουμάδες, το MEGA πρωινό και το χαμόγελο της Νατάσας

*** Η Στέλλα Μιχαήλ του Προεδρικού και μετά… του ΡΙΚ. Έτσι έπρεπε να προσφωνούμε την αγαπητή συνάδελφο, η οποία έκανε το Προεδρικό σπίτι της και το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμη είναι να λαμβάνει μέρος στις συνεδρίες του Υπουργικού Συμβουλίου!

*** Εκείνο το παιδάκι του ΑΝΤ1 ο Λουκάς Φεσιάς φαίνεται να του έκατσε το καλοκαίρι. Γεμίζει τις οθόνες των τηλεοράσεων και πρέπει να προσέξει πολύ. Η δίαιτα δεν γίνεται με λουκουμάδες από το Αυγόρου!

*** Σύντομο, γρήγορο , ευέλικτο το πρωϊνάδικο του MEGA δεν κουράζει τους τηλεθεατές, ασχέτως αν πρόκειται για επανάληψη του βραδινού δελτίου, αλλά με διαφορετική παρουσιάστρια, την Έμιλη Αντωνίου.

*** Έναρξη και του «Πρωτοσέλιδου» στο Sigma με τον Δημητρόπουλο και την Ευριπίδου. Οι δύο πολύ πρωινοί, αλλά και πολύ καλοί δημοσιογράφοι, φαίνεται να έπιασαν τι έλειπε πέρσι και μας εξέπληξαν ευχάριστα, με περισσότερα χαμόγελα φέτος. Το πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι, θέλουμε και το χαμόγελό σας όπως και ευχάριστα θεματάκια.

***Ο ΑΝΤ1 στον πρωινό κόσμο του. Αφού με την πρωινή σύντομη ενημέρωση, τις «Επιθυμίες» και την «Κλεμμένη ζωή» βρήκε το φάρμακο, για να γράφει η πρωινή του ζώνη, όπως και πέρσι, εντελώς ανέξοδα. Αυτό που απομένει είναι να βρει και τον τρόπο να γράφει η μεσημβρινή του ζώνη με την Αιμιλία Κενεβέζου, που κοστίζει όσο τρεις ζώνες μαζί.

Κρατίνος