Η σιωπή των αμνών Κυπρίων

Και η λίστα των σκανδάλων στην Κύπρο μακραίνει… και μακραίνει.

Ουδεμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν. Η διαφθορά και η διαπλοκή εξελίσσονται σε κυρίαρχες νοοτροπίες των Κυπριών, ενώ η ηγεσία του τόπου, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, που περνά η χώρα.

Το πάλαι ποτέ θάρρος έγινε θράσος των αξιωματούχων και η έλλειψη του καλού παραδείγματος, που εκπέμπει η εξουσία (όταν υπήρχαν χρήματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι), μετεξελίχθηκε σε κύρια αιτία εξάπλωσης της διαφθοράς και της αδιαφάνειας.

Μας ενοχλεί, ναι, το θράσος σας ΚΥΡΙΟΙ!!

Μας ενοχλεί η καταπάτηση του πορίσματος για το Μαρί από τον Δημήτρη Χριστόφια, η παρέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη στο θέμα του Ρίκκου  Ερωτοκρίτου,, μετά το πόρισμα Καλλή, η απαλλαγή του υιού του τέως Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη από σοβαρές κατηγορίες και η θρασύτατη απάντησή του επί του θέματος.

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια Χλωρακιώτη. Η περίπτωση Focus με τη χρηματοδότηση (δωράκια) των δύο μεγάλων κομμάτων και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Το συμβόλαιο Γιωρκάτζιη, οι διαγραφές δανείων της ΠΕΟ και άλλων πολιτικών.

Η λίστα βολέματος των ημετέρων του ΓΓ του ΑΚΕΛ και του τέως Προέδρου της Βουλής, που βγήκαν στην επιφάνεια από…λάθος.

Ποιοι βγάλανε χρήματα στο εξωτερικό μετά από ενημέρωση, τις μέρες πριν το Eurogroup;
Η περίπτωση Χριστόδουλου Χριστοδούλου; Η περίπτωση Βέργα και Κιττή, που βρίσκονται στη φυλακή;

Ατελείωτη η λίστα με τα Σόδομα και Γόμορρα σας …!

Για να επιβιώσουμε σε ένα περιβάλλον, όπου οι δυνατοί επιβάλλονται και οι αδύναμοι υπακούν ή και ενίοτε εκβιάζονται, τηρούμε ευλαβικά το νόμο της σιωπής.

Η σιωπή μας, όμως, έχει όρια και αυτά έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.

Η σιωπή, λοιπόν, πολύ σύντομα δεν θα είναι…. η σιωπή των αμνών!!!!!

Φήμη