Η προπαγάνδα των ATM, τα κροκοδείλια δάκρυα των τέως Πρωθυπουργών και η ντροπιαστική συμπεριφορά ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ

Τα πράγματα “αγρίεψαν” στην Ελλάδα, λίγα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής για το ελληνικό ζήτημα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις και σίγουρα η δύναμη της εικόνας είναι πιο δυνατή από τις λέξεις. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι επικοινωνιολόγοι. Η εικόνες με τις ουρές των Ελλήνων να περιμένουν έξω από τις τράπεζες για να πάρουν λεφτά από τα ATM,”συγκλόνισαν” τους πάντες! Πολιτικούς, καναλάρχες, ίσως και τον ίδιο τον Πλανητάρχη!

Αλήθεια, πόση αφέλεια, μην πω ηλιθιότητα επικρατεί στον πλανήτη μας; Έχουν συγκλονιστεί οι πάντες από τις πιο πάνω εικόνες…Ερώτηση. Πόσες εικόνες είδαμε απο την Ελλάδα της φτώχειας, της ανέχειας, των ανθρώπων που λιποθυμούν, περιμένοντας έξω από τα κοινωνικά παντοπωλεία, τους ανθρώπους που κοιμούνται εδώ και χρόνια σε παγκάκια; των εκατοντάδων ανθρώπων που έπεσαν από τα μπαλκόνια; Πού είναι λοιπόν αυτές οι εικόνες; Πού είναι οι τηλεοπτικές κάμερες να δείξουν την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη;

Πού ήταν τόσο καιρό όλοι αυτοί οι ξένοι Δημοσιογράφοι που σήμερα στρογγυλοκάθισαν στο Σύνταγμα περιμένοντας σαν τα κοράκια να κατασπαράξουν τις σάρκες του Ελληνικού έθνους;

Είδαμε λοιπόν την πραγματική εικόνα! Τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας, αυτούς που κρύβονταν εδώ και καιρό στα κρησφύγετα τους.

Οι κύριοι Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής και Παπανδρέου, επιστρατεύτηκαν για να πείσουν τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει “ναι” στο δημοψήφισμα!

Με κροκοδείλια δάκρυα, βγήκαν στα κανάλια για να μιλήσουν στον Ελληνικό λαό! Αιδώς Αργείοι!

Σήμερα δυστυχώς, είδαμε ακόμα μια πραγματικότητα. Αυτή της δικής μας βουλής. Με 27 ψήφους υπέρ και 26 εναντίον, η βουλή μας αποφάσισε να συζητηθεί και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ψήφισμα που κατέθεσε η ΕΔΕΚ, με το οποίο θα εκφράζεται “η στήριξη της βουλής στο κυρίαρχο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να εκφράσει τη βούλησή του ελεύθερα στο δημοψήφισμα της Κυριακής”. Κατά της έγκρισης τάχθηκαν οι Βουλευτές του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Πυθία