Η πολύ καλή εμφάνιση το φιλί ζωής για τον Καϊάφα, και η αδιόρατη πίκρα του κόσμου!

Η Ομόνοια στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση , η οποία πέραν από ελπίδα για την συνέχεια έδωσε και το φιλί της ζωής στο Καϊάφα.

Σε περίπτωση κακής εμφάνισης και άσχημου αποτελέσματος για την Ομόνοια τότε ο Καϊάφας θα είχε πρόβλημα , μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα .

Η νίκη για την Ομόνοια δεν ήρθε παρά την πολύ καλή εμφάνιση, και αυτό σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα που μένει πίσω από την αρχή της χρονιάς.

Βλέποντας τους οπαδούς της Ομόνοιας μετά το τέλος του αγώνα διαπίστωνε κανείς μια πίκρα στα πρόσωπα τους , όχι τόσο για την ισοπαλία αλλά γιατί η ομάδα τους ήταν καλύτερη και άξιζε της νίκης και η «απορία» όλων ήταν πότε θα κερδίσουμε , παίζουμε μπάλα δεν κερδίζουμε , δεν παίζουμε μπάλα πάλι δεν κερδίζουμε; Αυτή είναι μια απορία του κόσμου της Ομόνοιας που δείχνει και την ατυχία αυτής της ομάδας, η οποία στην όποια κακή εμφάνιση χάνει πολύτιμους βαθμούς.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι ατυχία ή αν είναι μια συγκυρία επαναλαμβανόμενη , το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να διορθωθεί , πρέπει η Ομόνοια να κτίσει στην εμφάνιση με την Ανόρθωση και να προχωρήσει με παρόμοιες εμφανίσεις , παίρνοντας όμως και νίκες, για να επαναφέρει το χαμόγελο στον κόσμο της…