Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΑΠΟΕΛ

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί την είσοδο του σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Πασένσια έφθασε μέχρι εδώ χωρίς να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο έχοντας όμως ουσία στο παιχνίδι του και παίρνοντας το ζητούμενο χάρη στα εκτός έδρας τέρματα.

Αυτό καλείται να κάνει και αύριο η ομάδα της Λευκωσίας , να σκοράρει μέσα στο Καζακστάν και να επιστρέψει με ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης .

Σίγουρα στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ , υπάρχει προβληματισμός για το ότι η ομάδα τους δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι , και για αυτό τον λόγο το εκτός έδρας γκολ μοιάζει με επιτακτική ανάγκη για τους γαλαζοκίτρινους .Oι οποίοι πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν ακόμη καλύτερη για να καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε θέση οδηγού για την πρόκριση.

Η ομάδα της Λευκωσίας είναι σαφώς ποιο έμπειρη από την Αστάνα , αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να φέρει την πρόκριση , ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δήξει στο γήπεδο την ανωτερότητα του , παρά τις απουσίες Βάντερ και Βινίσιους, και παρά το ότι η ομάδα της Λευκωσίας θα αγωνιστεί αύριο σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Με βάση αυτά που μας έδειξε ο ΑΠΟΕΛ στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού θεωρούμε ότι η ομάδα της Κύπρου μπορεί να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες , και να φέρει σκορ πρόκρισης, φτάνει να βελτίωση την εικόνα της στο γήπεδο και να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που θα βρει .

 

Στέλιος Χαραλάμπους