Η πιο μεγάλη μάχη του – Κρίσιμος τραυματισμός 34χρονου σε τροχαίο στη Λάρνακα

Μάχη για τη ζωή δίνει 32χρονος Σλοβάκος που τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στη Λάρνακα. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα στο κεφάλι,  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σοβαρά τραυματισμένη και η Ουκρανή συνεπιβάτης.

Το δυστύχημα συνέβη στις 04.50 σήμερα τα ξημερώματα.  Άνδρας από τη Λευκωσία οδηγούσε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του στο παραλιακό δρόμο Μενεού – Περβολιών κοντά στο Spyros Beach, με κατεύθυνση από τα Περβόλια προς Μενεού.

Σε μια στροφή του δρόμου το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Την μοτοσικλέτα οδηγούσε 32χρονος από τη Σλοβακία και είχε συνεπιβάτιδα μια 23χρονη κοπέλα από την Ουκρανία.

Από τη βίαιη σύγκρουση οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας έπεσαν στο έδαφος με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε ενώ η 23χρονη Ουκρανή έσπασε το χέρι της και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακα.

Η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή διενήργησε έλεγχο αλκοόλης στον οδηγό του αυτοκινήτου με μηδενική ένδειξη ενώ από τον 32χρονο λήφθηκε αίμα για να του γίνει παρόμοιος έλεγχος.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν έφερε προστατευτικό κράνος, αφού η Αστυνομία εντόπισε μεν στην σκηνή ένα κράνος, ωστόσο εικάζεται ότι το φορούσε η 23χρονη Ουκρανή. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.