Η πιο μεγάλη μάχη – νεαρός χαροπαλεύει μετά από τροχαίο – παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Δεν λέει να στεγνώσει το νεανικό αίμα στην άσφαλτο.  Νεαρός χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Λεμεσού μετά που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στη μέση δρόμου στην Παρεκκλησιά.  Άγνωστα ακόμη τα στοιχεία του.  Φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάση εγκεφάλου.

Το δυστύχημα συνέβη στις 10.45 χθες βράδυ στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Παρεκκλησια Λεμεσού. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος περπατούσε μέσα στο δρόμο, όταν κτυπήθηκε από μονοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος από τη Λεμεσό.

Από το δυστύχημα, ο άτυχος νεαρός που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν ήταν μεθυσμένος ή όχι, εκτινάχθηκε με δύναμη σε μεγάλη απόσταση στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα.  Έντρομος ο οδηγός του μονοκάμπινου αυτοκινήτου, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία.  Ασθενοφόρο που έσπευσε επί τόπου μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Λεμεσού.  Διαπιστώθηκε ότι ο άντρας φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάση στον εγκέφαλο και κρατήθηκε για νοσηλεία στην εντατική μονάδα θεραπεία του νοσοκομείου όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 Τα μέλη της τροχαία διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί η ταυτότητα του θύματος ο οποίος εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 25 και πιστεύεται ότι είναι αλλοδαπός.