Η ντρίπλα του ΡΙΚ, το παράθυρο του Νικόλα, οι επαναλήψεις που γράφουν και ο FAKατε τους σαρκασμός

*** Έξυπνο το ΡΙΚ ( είχε το χρονικό περιθώριο), διότι το δελτίο του αρχίζει στις 8, μετέδωσε απευθείας την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη. Την εισαγωγή έκανε ο Πάρης Ποταμίτης και τη μετάφραση ο Πανίκος Χατζηπαναγή. Αν άρχιζαν όλα τα δελτία την ίδια ώρα και το ΡΙΚ έβαζε δεκαπέντε λεπτά τον Πρόεδρο και την ομιλία του, έχω την εντύπωση ότι δεν του έμενε τηλεθεατής και το υπόλοιπο του δελτίου, λόγω φυσιολογικού ζάπινγκ, θα έγραφε σχεδόν μηδέν.

*** Την ίδια ώρα στο Sigma, ο Νικόλας Μαρκαντώνης στο τηλεοπτικό παράθυρο του καναλιού εξήγησε σε τρία λεπτά ότι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε στα 15 λεπτά της σύνδεσης, με μετάφραση από το ΡΙΚ. Ίσως πρέπει να το πούμε για άλλη μια φορά ότι το ΡΙΚ, αν δούλευε με τη νοοτροπία των ιδιωτικών σταθμών, δεν θα είχε αντιπάλους.

*** Στον ΑΝΤ1 οι επαναλήψεις των «Κλεμμένη ζωή» και «Βαλς με 12 θεούς» χτυπούν τρελά νούμερα το πρωί. Πετυχημένη και ανέξοδη συνταγή από το κανάλι, το οποίο είδε εγχειρήματα, όπως του Μέγα σε πρωινή ζώνη, να τινάζονται στον αέρα και νιώθει δικαιωμένο, προβάλλοντας….επαναλήψεις σαπουνόπερων.

*** Από την ερχόμενη Τρίτη η εκπομπή επίκαιρα του Plus TV αρχίζει το νέο κύκλο της, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Την έναρξη των Επικαίρων κάθε Τρίτη στις 21:15 ανακοίνωσε ο Μανώλης Καλατζής, που την παρουσιάζει, με πρώτο φιλοξενούμενο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη. Μπορεί τα νούμερά σου Μανώλη να μην είναι υψηλά, ωστόσο, η εκπομπή σου έχει ποιότητα

*** Χιούμορ σημαίνει πρώτα απ’ όλα να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να αυτοσαρκάζεσαι. Κάπως έτσι το FAKατε τους, με τα καλλιστεία του Μέγα ίσως το καλύτερο κομμάτι που κάνουν οι συντελεστές του είναι το show με τα καλλιστεία, στα οποία παρεμπιπτόντως με δυσκολία βρίσκεις κάποια κοπέλα να ξεχωρίζει από τη μετριότητα στην εμφάνιση, διότι αν μιλήσω και για τα άλλα, άστα να πάνε…

Κρατίνος