Η νεκροψία στο λιμάνι της Λάρνακας και οι μωρές παρθένες!

Η κυβέρνηση “έπιασε” στον ύπνο για μια ακόμα φορά τις Αρχές της Λάρνακας! Σε ανακοίνωση του, το γραφείο τύπου και πληροφοριών, αναφέρει ότι τερματίστηκαν οριστικά οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την κοινοπραξία “Ζήνων”, για το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας.

Αυτό το “παραμύθι” για την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού κράτησε από το 2010. Από τότε έγιναν πολλά.

Με μια μονοκονδυλιά, η κυβέρνηση αποφάσισε την εγκατάσταση των εταιρειών υδρογονανθράκων στο λιμάνι της Λάρνακας, μέσα στο κέντρο της πόλης, έχοντας ως συμμάχους, τον Δήμαρχο, Αντρέα Λουρουτζιάτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους του ΔΗΣΥ και τους Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που προσπαθούσαν να πείσουν τους Λαρνακείς ότι οι βαριές βιομηχανίες και η βρωμιά, θα φύγουν από το λιμάνι το 2016.Μέχρι τότε έλεγαν οι “κράχτες”, θα πέσουν πολλά λεφτά στην πόλη.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες που θα αφορούν στην υλοποίηση της απόφασης για εκσυγχρονισμό του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, δεν μπορεί να πείσει κανένα.

Βέβαια, η πόλη δεν κινδυνεύει από την κυβέρνηση για τις “φρούδες ελπίδες” που έδωσε στους Λαρνακείς, αλλά από τους ίδιους τους εκλεγμένους Άρχοντες της, που για άλλη μια φορά πιάστηκαν στον ύπνο σαν μωρές παρθένες!

Πυθία