Η Ναόμι Κάμπελ κάνει την καθημερινότητά της ριάλιτι…

Στον χώρο των ριάλιτι σόου μπαίνει και η Ναόμι Κάμπελ. Το ριάλιτι θα προβάλλεται από το Yahoo! Style και θα ακολουθεί την καθημερινή ζωή του 45χρονου σούπερ μόντελ, η οποία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Τίτλος της σειράς θα είναι «Είμαι η Ναόμι Κάμπελ» (που είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η σταρ της μόδας στους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης).

Ο αρχισυντάκτης του Yahoo! Style, Τζόι Ζέι δήλωσε στο Fashionista: «Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τόσο απρόβλεπτο και αυθόρμητο σ΄ αυτήν». Και πρόσθεσε ότι «την έχουμε δει στην τηλεόραση να είναι τόσο αστεία και εκπληκτικά ελκυστική, αλλά το αγαπημένο μου σημείο στη Ναόμι είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο υστερική είναι και πόσο δηλητηριώδης μπορεί να γίνει. Την αγαπάνε τόσοι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικούς κόσμους. Τις προάλλες ήταν με τη Χίλαρι Κλίντον, ξέρει την Όπρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει εμμονή μαζί της. Ποιος άλλος μπορεί να συνδέσει όλους αυτούς τους ανθρώπους; Η Ναόμι μπορεί!».

Η Ναόμι έχει βέβαια εμπειρία τηλεοπτικά ριάλιτι. Την απέκτησε συμμετέχοντας ως κριτής στο «The Face», ενώ στις αρχές του χρόνου συμμετείχε μαζί με την καλύτερη φίλη της, Κέιτ Μος, στη σειρά «Gogglebox» του Chanel 4.