Η ΜΟΕ..μημένη σημαία

Η σημαία της κατοχής στον πενταδάκτυλο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης κύριοι Αναστασιάδη και Ακκιντζί και χαρακτηρίστε το όπως θέλετε, είτε χαμηλής είτε υψηλής πολιτικής.

Κύριοι Αναστασιάδη και Ακκιντζί

Το συγκεκριμένο έκτρωμα, που συμπεριλαμβάνεται στο ρεκόρ Γκίνες, ως η μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο, δεν θα ήταν απλώς μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, θα ήταν πολύ περισσότερο από τα μυαλά που επιμένουν να κρατούν διαιρεμένο το νησί. Τα φτωχά μυαλά των ξένων, του ‘’διαίρει και βασίλευε’’ και των δικών μας του ‘’τρώγε σκάσε ψήφιζε και σιώπα’’.

Το apokalipsi.com ταπεινά, σας υποδεικνύει ποιο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, το οποίο, θα έδιδε την ώθηση που επιδιώκετε στην προσπάθειά σας για επίλυση του Κυπριακού.

Με τον τρόπο αυτό, θα διαπιστώσουμε επιτέλους τις προθέσεις, αλλά και τις αντιστάσεις του φέρελπι νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη.

Η συγκεκριμένη σημαία, που αποτελεί σύμβολο μίσους, διχασμού, παράνομης αναγνώρισης είχε αρχικά σχεδιαστεί με ασπρισμένες πέτρες στη νότια πλαγιά του Πενταδακτύλου τη δεκαετία του ’80, με βασικό στόχο να είναι ορατή από παντού.

Ο στόχος για το κατοχικό καθεστώς επετεύχθη.

Στις 28 Οκτωβρίου 2003, την ημέρα της ελληνικής εθνικής επετείου, φωταγωγήθηκε με το συνοδευτικό σύνθημα του Κεμάλ Ατατούρκ «Ne mutlu turkum diyene» (τί ευτυχία να λες είμαι Τούρκος).

Η σημαία καλύπτει συνολική έκταση πέραν των 200.000 τετραγωνικών μέτρων με 425 μέτρα πλάτος 250 μέτρα ύψος και με χιλιάδες λαμπιόνια.

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας μπορείς να το ζητήσεις;

Κύριε Ακκιντζί μπορείς να το κάνεις;

 

Κρατίνος