Η Κύπρια πρωτοποριακή ζωγράφος Μαρία Α. Αριστείδου στην εκπομπή «Goodmorning America»!

Στην εκπομπή “Good Morning America”, του αμερικανικού καναλιού ABC, με παρουσιαστή τον Michael Strahan, βρέθηκε η Κύπρια ζωγράφος Μαρία Α. Αριστείδου!

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Μαρία Α. Αριστείδου ξεκίνησε  να ζωγραφίζει με καφέ! Έναν χρόνο μετά, η τέχνη της έφτασε μέχρι την Νέα Υόρκη, όπου εντυπωσίασε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της. Έτσι, λοιπόν, ήρθε και η πρόσκληση από το Αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ABC και η Μαρία την αποδέχθηκε.

Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα Skalatimes.com, η ζωγράφος δήλωσε συγκινημένη:

«Σίγουρα έζησα το δικό μου American Dream!

Όλο αυτό με τη “ζωγραφική καφέ” που ξεκίνησα πριν από ένα σχεδόν χρόνο, πήρε μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ όχι μόνο στη Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη.

Όταν, όμως, πήρα email από το αμερικανικό κανάλι ABC μέσα από το οποίο με καλούσαν να εμφανιστώ στην αμερικανικη αυτή εκπομπή , έπρεπε να το διαβάσω 2-3 φορές για να συνειδητοποιήσω τι γινόταν. Ήταν απίστευτο!

Μου ζήτησαν λοιπόν να πάω στη Νέα Υόρκη και να εμφανιστώ στην εκπομπή του Michael Straham, “Goodmorning America”. Όπως και έγινε!

Η οργάνωση, η φιλοξενία και η παραγωγή ήταν κάτι το καταπληκτικό και μοναδικό!

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο.

Και όλα βέβαια τα χρωστάω στην mamager μου! (Γέλια). Στην μαμα μου, για όλη την στήριξη που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια, στις σπουδές μου, στην καριέρα μου… Εννοείται πως μαζί μου Νέα Υόρκη είχα δίπλα μου την μαμά μου!»

aristidou1good