Η κωλοτούμπα του Τσίπρα γιγαντώνει τους Χρυσαυγίτες

Η ανεπάρκεια, ο παλιμπαιδισμός, ο φόβος για το κόμμα, όπως και αν χαρακτηριστεί η μεγάλη κωλοτούμπα του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήδη άρχισε να προκαλεί τριγμούς στη χώρα.

Κασιδιάρηδες και άλλοι ομοϊδεάτες του νεοναζί, βρήκαν την ευκαιρία που τους έδωσε για άλλη μια φορά το σάπιο και διάτρητο σύστημα των πολιτικών λαμονίων, που λυμαίνονται την εξουσία, για να πουλήσουν πατριδοπροστασία και εθνικοφροσύνη.

Από τις σπασμωδικές κινήσεις των Σαμαρομητσοτακικών και την απουσία των ούτως η άλλως ανύπαρκτων Βενιζελοφοφάδων, η Χρυσή Αυγή σε λίγο θα μπει σε θέση οδηγού και ήδη ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Ένα μέλλον, που την γιγαντώνει μέρα με την ημέρα, χωρίς να το προσπαθεί και πολύ, συνεπεία των αριστερών ηλιθιοχειρισμών του αρχικαπιταλιστή, όπως θ’ αποδειχθεί Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όχι μόνο δεν έσκισε το μνημόνιο, αλλά θα το εφαρμόσει πιστά.

Ο παραλίγο ηγέτης της Ελλάδας, έβαλε στο περιθώριο τους δεξιούς, που πιστεύουν στην διάκριση ατόμων, με βάση την αξία τους και όχι ανάλογα με την φυλή, την τάξη, την θρησκεία και την εθνικότητά τους .

Έδωσε περίτρανα την ευκαιρία μέσα σε λίγες μόνο μέρες να σπάσουν πολλά αυγά φιδιών, που ευαγγελίζονται την «εθνική ανωτερότητα» .

Κύριε Τσίπρα τα κατάφερες να οδηγήσεις την Ελλάδα στα άκρα.

Τα κατάφερες να δυναμώσεις την ακροαριστερά, αλλά να γιγαντώσεις τη Χρυσή Αυγή.

Η ιστορία δεν θα σε δικαιώσει, διότι ποτέ δεν δικαίωσε αυτούς, που οδήγησαν τις χώρες τους στα άκρα.

Κρατίνος