Η καταιγίδα έγινε τυφώνας, σταθερή πρωτιά ΑΝΤ1, το πρόστιμο του Μέγα, η Βασιλική που μαγειρεύει, ο σκύλος και η γάτα

*** Η «Καταιγίδα» του Sigma τελικά έγινε τυφώνας και τους πήρε και τους σήκωσε όλους. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να τερματιστεί η σειρά, η οποία δεν γράφει, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα δεν είναι άσχημα. Πια σειρά ακολουθεί;

*** Σταθερά πρώτος και με διαφορά ο ΑΝΤ1, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε, κατόρθωσε να φτάσει το αστρονομικό κάποτε γι’ αυτόν νούμερο 21,1%. Στη δεύτερη θέση σταθερά το Μέγα με 15.5%, το οποίο απειλείται άμεσα από το ΡΙΚ, που βρίσκεται μια ανάσα πίσω του με ποσοστό 15.1%. Σταθερά τέταρτο και με διαφορά το Sigma, το οποίο με το 12.6% θέλει πολύ δουλειά, όχι για να επιστρέψει στην πρωτιά, αλλά για να ξεφύγει από τον πυθμένα της τηλεθέασης.

*** Τελικά με οκτώ χιλιάδες ευρώπουλα θα γλιτώσει το Μέγα και η εκπομπή YOLO για τη θώπευση 13χρονης. Το θέμα δεν είναι το πρόστιμο, ούτε τα ευρώ που θα καταβάλλει το κανάλι. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, ίσως δεν κατάλαβε ακόμα τι έγινε.

*** Σκύλος και γάτα, η νεανική εκπομπή του Plus, που καταφέρνει να κρατά σε εγρήγορση τον τηλεθεατή, όχι ιδιαίτερα για την ευφράδεια λόγου, αλλά για την γρηγοράδα και εναλλαγή, που διαθέτει το παιχνίδι. Παιχνίδι δεν είναι; Ακόμη και να μην ονομάζεται έτσι, όμως, έχει όλα τα φόντα να γίνει, αφού οι πρωταγωνιστές είναι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και μπορούν να «τσακώνονται» επί δέκα τηλεοπτικά λεπτά, για τη λέξη γκόμενα που είπε ένας παρουσιαστής και όχι γυναίκα.

*** Τα ποσοστά μπορεί να μην είναι αυτά που προσδοκούν, κάτι για το οποίο οι συντελεστές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου το φαγητό της Βασιλικής του ΖΗΣΕ ΤΟ, όμως, είναι εξαίσιο. Τουλάχιστον αυτό αντιληφθήκαμε από το τραπέζωμα των συνεργατών της, οι οποίοι σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν, ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Κρατίνος