Η καλύτερη διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων – Η αδέξια αλλά γλυκύτατη γάτα Mog επιστρέφει (βίντεο)

H γνωστή αλυσίδα βρετανικών σουπερμάρκετ Sainsbury’s επιστρατεύει και πάλι, για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, τη Mog, την υπέροχη αδέξια γάτα που πρωταγωνίστησε και στο περσινό σποτ της εταιρείας.

Με τη φωνή της Έμα Τόμπσον στην αφήγηση, το τρίλεπτο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ενθουσίασε εκατομμύρια χρήστες των σόσιαλ μίντια που έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την επανεμφάνιση της αγαπημένης Mog.

Η συγγραφέας Τζούντιθ Κερ που έχει υπογράψει την ομώνυμη σειρά παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων με πρωταγωνίστρια τη Mog, κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη διαφήμιση.

Μάλιστα, με αφορμή την καμπάνια, η συγγραφέας έγραψε και εικονογράφησε το πρώτο νέο βιβλίο της σειράς από το 2002. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, που διατίθεται αποκλειστικά στα Sainsbury’s, θα διατεθούν στη ΜΚΟ Save the Children.

Απολαύστε τις περιπέτειες του Mog από τη στιγμή που, άθελά του, βάζει φωτιά στο σπίτι μέχρι τη στιγμή που, ξανά άθελά του, γίνεται ο ήρωας που καλεί την πυροσβεστική και καταλήγει να θυμίζει σε όλους το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης, μεταφέροντας το πιο ουσιαστικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Δείτε παρακάτω το απίθανο χριστουγεννιάτικο παραμύθι και μπείτε από τώρα στο mood (κι ας απέχουμε πολύ ακόμα από τα Χριστούγεννα).