Η κάθοδος των Κινέζων στα κατεχόμενα – Επένδυση εκατομμυρίων στο Τρίκωμο

Ο Κινέζος επιχειρηματίας YouFei Ma, διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης της εταιρείας ZhongSai Development Ltd, θα επενδύσει σε οικοδομικές δραστηριότητες στο κατεχόμενο Τρίκωμο, σε συνεργασία με την τ/κ εταιρεία Noyan, σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας “Κίπρις”.

Με τίτλο “Κινέζικο χωριό στο Τρίκωμο” η εφημερίδα γράφει ότι ο YouFei Ma κατά την επίσκεψη του στην περιοχή ενθουσιάστηκε τόσο όσο να έρθει σε επαφή με την εταιρεία Noyan για να υλοποιήσει τα σχέδιά του που περιλαμβάνουν την ανέγερση συγκροτημάτων κατοικιών και υπερπολυτελών σπιτιών.

Όπως αναφέρεται, ο Κινέζος επιχειρηματίας αγόρασε από την εταιρεία Noyan ακίνητη περιουσία 26 εκταρίων, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι αρχιτεκτονικές και μηχανικές προετοιμασίες.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ενός έτους, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη βρεθεί αγοραστές για 18 διαμερίσματα του συγκροτήματος.

Ο Κινέζος επιχειρηματίας και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Noyan είχαν ήδη την πρώτη τους συνάντηση με το λεγόμενο δήμαρχο Τρικώμου Χασάν Σαντίκογλου, τον οποίον ενημέρωσαν για τα μελλοντικά σχέδια των εταιρειών στην περιοχή.