Η ευαίσθητη Μαρίνα, η Μαρκαντόνια σκόνη, το κόμμα του ΡΙΚ, η αναμονή της Βρεττού και τα φίλτρα του Ονούφριου

*** Η Μαρίνα Χατζηκώστα του ΑΝΤ1 άλλαξε την φωτογραφία προφίλ της στο Facebook και εμφανίζεται με ένα μικρό παιδάκι από αυτά, που ευτυχώς, ξέβρασε ζωντανά η θάλασσα. Η ευαισθησία της σε τέτοια θέματα είναι πολύ μεγάλη και την έδειξε και στο σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε. Ευτυχώς, υπάρχουν και αυτοί οι δημοσιογράφοι.

*** Μαρκαντώνης σκόνη και θρύψαλα. Ζωντανή σύνδεση στο μεσημβρινάδικο του Sigma από το Προεδρικό, με τον Νικόλα Μαρκαντώνη να δίνει ρεσιτάλ σκονολογίας, αφού στην ουσία δεν είχε να πει οτιδήποτε άλλο! Οι καλοί δημοσιογράφοι εδώ που τα λέμε μπορούν να σκονολογήσουν όση ώρα χρειάζεται και να κρατούν τον κόσμο σε εγρήγορση, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της ενημέρωση των αρχηγών των κομμάτων, για το κυπριακό.

*** O κύβος ερρίφθη για τη αναπλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή του ΔΣ του ΡΙΚ. Χθες, ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής αιτήσεων, με τον αριθμό των ενδιαφερομένων να φτάνουν τους 30. Ο μισθός καθόλου ευκαταφρόνητος, αφού ξεπερνά τις 60 χιλιάδες τον χρόνο. Αυτή τη θέση, λοιπόν, ποιο κόμμα θα την πάρει;

*** Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ ξεκαθάρισε στο πρωινό δρομολόγιο και στην Ελένη Βρεττού ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, κόβοντας στην ουσία τα πόδια της Ελένης, αλλά και τα δικά μας. Αυτό, που όλος ο κόσμος αναμένει, δεν θα γίνει πραγματικότητα. Να δει, δηλαδή, ποιοι είναι οι έξυπνοι στην Κύπρο και αυτοί, που χρόνια τώρα καταθέτουν και καταφέρνουν να ξεφεύγουν, χωρίς να τους πιάνει η τσιμπίδα του νόμου.

*** Άρχισαν οι τηλεοπτικές εκπομπές και η αγωνία κτυπά κόκκινο ιδίως για τους παρουσιαστείς και τους συντελεστές τους στη ζώνη του μεσημβρινού. Μέχρι τώρα δεν φαίνεται κάποια εκπομπή να ξεχωρίζει, αφού όλες είναι περίπου στο ίδιο με το περσινό μοτίβο. Αυτό που ίσως πρέπει να δουν οι συντελεστές του «Έχεις μέσον» στο Μέγα πριν κάνει κοιλιά είναι ότι δεν μπορεί να παίρνει ο κάθε άσχετος και να πετάει τις μπαρούφες του. Νατάσσα και Ονούφριε κάποια πράγματα πρέπει να φιλτράρονται… Όχι ότι να ’ναι και όπως να ‘ναι.

Κρατίνος