Η επιστροφή της Κύπριας τραγουδίστριας απ’ τη Σαουδική Αραβία και το παράπονο απ’τους γονείς της!

H Kύπρια τραγουδίστρια μέχρι τα έξι της χρόνια ζούσε στη Σαουδική Αραβία, κάτι που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, το bullying που δέχτηκε ενώ μίλησε και για την οικογένειά της.

Στη Σαουδική Αραβία η κοινωνία είναι πολύ επιφυλακτική εξήγησε η Στέλλα στο “ΟΚ”, γεγονός που δημιούργησε δυσκολίες στην συναναστροφή της με τον κόσμο. Η επιστροφή της στην Κύπρο συνοδευόταν με αρνητικά σχόλια από τους γύρω της λόγω της αδυναμίας της να μιλήσει την κυπριακή διάλεκτο: «Μου έλεγαν, “ποια είσαι εσύ που ήρθες εδώ και δεν μιλάς κανονικά;”. Με αποκαλούσαν σνομπ», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

stella kalli

Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε στα 13 της, χωρίς όμως τη στήριξη των γονιών της. «Δε με είχαν πάρει στα σοβαρά», αποκαλύπτει και εξηγεί: «Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Είπα μέσα μου “θα δείτε μια μέρα, που δεν με πιστεύετε”. Μετά σιγά σιγά ήρθαν, οπότε νομίζω ότι η στήριξη τους ξεκίνησε όταν είδαν πως παίρνω στα σοβαρά το τραγούδι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ να κάνω κάτι άλλο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο όνειρο της μητέρας μου να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το κάνει πραγματικότητα- γιατί αν και είχε εξαιρετική φωνή, ο παππούς δεν την άφηνε-, έβαλε εμένα σε αυτόν τον δρόμο».