Η Ελένη Χρυσοστόμου “μετακόμισε” στο ΔΗΚΟ!

H μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Οικολόγων Ελένη Χρυσοστόμου αποδέχτηκε σχετική πρόταση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου και θα είναι αριστίνδην υποψήφια στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Ελένη Χρυσοστόμου γεννήθηκε το 1973 και κατάγεται από τη Λευκωσία. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του ΕΤΕΚ. Αποφοίτησε από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λευκωσίας, συνέχισε τις σπουδές της στο Κολλέγιο Frederic και τις ολοκλήρωσε στο  University of East London.

Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες στην Κύπρο, ως Διευθύντρια Έργων, ενώ, παράλληλα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της Πολιτικής Μηχανικής. Επιπρόσθετα, είναι Ειδικευμένη Εμπειρογνώμονας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για Μελέτες Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, καθώς και Σύμβουλος Διαχείρισης Ενέργειας.

Η πολυεπίπεδη δράση της στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας άρχισε από το 1998, ως μέλος και αξιωματούχος του Κινήματος Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών, ενώ, μέχρι προσφάτως κατείχε τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως της Γυναικείας Κίνησης του Κινήματος