Η ΕΔΕΚ της φόρας και της κατηφόρας…

Μια χαρά τα κανόνισες κύριε Σιζοπουλε! Πέταξες έξω όλα τα παλιά στελέχη έτσι για να μην τους έχεις μέσα στα πόδια σου, έβαλες τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι του Γιώργου Βαρνάβα και έμεινες μόνος άρχοντας της ΕΔΕΚ να κάνεις ότι θέλεις.
Και διερωτώμαι τώρα εγώ πως θα κατεβείς στις εκλογές τον ερχόμενο Μάιο; Με τι υποψήφιους;

Γιατί είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να βάλεις νέα παιδιά ορεξάτα για δουλειά αλλά τους παλιόφιλους σου. Δεν θα εκπλαγώ να δω τον Κωστή Ευσταθίου και την Μαρία Βασιλειάδου υποψήφιος.

Δεν νοείται κύριε Σιζόπουλε να θέτεις τέτοιου είδους διλήμματα σε ένα από τους πιο αγαπητούς βουλευτές της Αμμοχώστου, αντιπρόεδρος ή βουλευτής.

Τι πάει να πει διπλοθεσίτης; Δεν είναι λογικό ένα στέλεχος του κάθε κόμματος να εκλεγεί και βουλευτής;

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αφού είσαι πρόεδρος της ΕΔΕΚ δεν θα βάλεις υποψηφιότητα για βουλευτής; Μα αφού όλα για την καρέκλα γίνονται! Πως είναι δυνατό για κάθε πρόταση που έπεσε στο τραπέζι σήμερα ο πρόεδρος του κινήματος να εξαιρείται; Εσύ μπορείς όσο κρατάς την καρέκλα του προέδρου να κρατάς και το έδρανο της βουλής. Και παπάς και τατάς. Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;

Και τι σημαίνει μέχρι 2 θητείες; Αν δηλαδή ο κόσμος θέλει ένα πρόσωπο να τον εκπροσωπεί γιατί πραγματικά κάνει δουλειά ποιος είσαι εσύ που θα πας ενάντια στη θέληση του κόσμου;

Σας πήρε η κατηφόρα εκεί στην ΕΔΕΚ και τα φρένα είναι κομμένα!

Θα βλέπετε τα ποσοστά σας τον ερχόμενο Μάιο και θα τραβάτε τα μαλλιά σας, αν σας έχουν μείνει μέχρι τότε. Κάντε και λίγο κράτει γιατί τίποτα δεν σας κρατεί.

Δίκτυς ο Κνώσσιος