Η δημοσιογραφική σκόνη, η Σταυριανή και ο γάτος, ο γάμος του Γιώργου, η μαύρη Σουρμελή και Σωκράτης ο σούπερ σταρ

*** Κιτρίνισε η Κύπρος από τη σκόνη, κιτρίνισαν και οι δημοσιογράφοι. Ευτυχώς, δεν κιτρίνισε o Τύπος και τα γεγονότα το βράδυ τα είδαμε, όπως έπρεπε, χωρίς να ωχριούν. Νικήτας Κυριάκου, Παύλος Μυλωνάς και Αιμιλία Κενεβέζου, φαίνεται να μην αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς το φαινόμενο την ώρα που ήταν στον αέρα οι εκπομπές τους, δεν ήταν έντονο. Αργότερα, όμως, ένα πουλάκι μου είπε ότι παραλίγο να έχουμε και λιποθυμίες προς Αρχάγγελο μεριά.

*** Προσπάθησε από δω προσπάθησε από κει η Σταυριανή στο πρωινάδικο του ΡΙΚ, αλλά δεν τα κατάφερε να βγάλει είδηση, για το θέμα του φυσικού αερίου. Η προσπάθειά της, με καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, με αφορμή τις τεράστιες ποσότητες που βρέθηκαν στην Αίγυπτο, δεν απέδωσε. Γάτος με πέταλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως μας έχει συνηθίσει, δεν έπεσε σε παγίδα και είπε αυτά που ήθελε αυτός και όχι αυτά που ήθελε να βγάλει η Σταυριανή.

*** Mε τα δεσμά του γάμου και θρησκευτικά ενώθηκαν πρόσφατα ο Γιώργος Γεωργίου, πρώην συνάδελφος δημοσιογράφος, και νυν εκπρόσωπος Τύπου στο ΔΗΚΟ του Νικόλα. Η τελετή, μάλιστα, έγινε στην αγαπημένη πόλη της αγαπημένης του Γιώργου, Καρολίνας Παντελή, τη Νάπολη στην Ιταλία. Αστειευόμενος ο Γιώργος ανέφερε στο Facebook: «Τα πολλά σας μηνύματα μα έκαναν να νιώσουμε σαν να κάναμε κυπριακό γάμο, ξέρετε ουρές και ‘να ζήσετε’ και ‘ευχαριστούμε’». Οι πληροφορίες οι δικές μας λένε ότι ο Γιώργος τρελάθηκε στην…πίτσα και η Καρολίνα στον παπά με ρούμι.

*** Πολύ καλή η παρουσία (ραδιοφωνική) της Στέλλας Σουρμελή, ως αντικαταστάτριας του Λάζαρου Μαύρου στο Ράδιο Πρώτο. Η Στέλλα έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει σε μέγιστο βαθμό και υπερασπίσει το μικρόφωνο της εκπομπής από διάφορους «εχθρούς» εντός και εκτός συγκροτήματος. Η Στέλλα αποτελεί πλέον δοκιμασμένη συνταγή.

*** Χαμός στα social media από την γκάφα του Σωκράτη Χάσικου. Ο Υπουργός Εσωτερικών και οι δηλώσεις του για τις προτιμήσεις στους Χριστιανούς ορθόδοξους μετανάστες έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι, για τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται πλέον στους χριστιανούς. Η δήλωση Χάσικου ήταν καθαρά διπλωματική, απλώς δεν την κατάλαβαν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Κρατίνος