Η βλακεία under cover

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ψες, ότι σε όλα τα αστυνομικά κρατητήρια υπάρχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

O Υπουργός Δικαιοσύνης μάλιστα, ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς είναι ο τελευταίος που παραδόθηκε και είναι ένα από τα νεότερα κτήρια που έχει η Αστυνομία και το σύστημα παρακολούθησης που έχει είναι σε άριστη κατάσταση.

Εδώ έρχεται το τούβλο στο κεφάλι. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε όλα τα αστυνομικά κρατητήρια και οι δύο αστυνομικοί να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτε;

Αν δεν το γνώριζαν, σημαίνει ότι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στη δύναμη ή η ίδια η δύναμη, δεν τους ενημερώνει για να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όταν χαϊδεύουν πολίτες με ρόπαλα και άλλα αξεσουάρ.

Αν το γνώριζαν όμως, τότε κανείς δεν βγάζει από τη σκέψη μου, ότι τις ασχήμιες τους τις έκαναν παντού, μπορεί και με χειρότερο τρόπο, απλώς ήταν βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξει κανείς.

Αυτό, είναι ακόμη χειρότερο και από την ίδια την πράξη. Διότι η βλακεία under cover κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ όπως και έγινε, πλήττοντας ένα σώμα το οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του.

Κρατίνος