Η Αστυνομία ζητά βοήθεια για να βρεθούν η Άννη και ο Edward(Φώτος)

Η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανθρώπων που ελλείπουν από τις οικείες τους και ζητά την συνδρομή του κοινού. Η Αστυνομία εξέδωσε για ακόμη μια φορά ανακοίνωση με την οποία ζητάει από το κοινό την συνδρομή του για τον εντοπισμό της Άννης Κωνσταντίνου και του Nigel Edward Roden.

Συγκεκριμένα η Άννη Κωνσταντίνου, 47 ετών, από τη Λευκωσία εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία της από τις 23 Φεβρουαρίου, 2016.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ., έχει κόκκινα μαλλιά και κατά την αναχώρησή της από το σπίτι φορούσε μαύρο κολάν και ασπρόμαυρο τρικό. Η 47χρονη οδηγεί το όχημα με αριθμούς εγγραφής AAS735, NISSAN MARCH.

iannikonstantinou

Ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να ελλείπει από τις 3 Μαρτίου, 2016 από την οικία του από το χωριό Σούνι της επαρχίας Λεμεσού, ο NIGEL EDWARD RODEN, 70 ετών, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

oedeward

Παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους , να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.