Η απόφαση του εφετείου, ο Κουλούρης και η μουρμούρα για Εντλοβού!

Η απόφαση του εφετείου και κατ επέκταση της δικαστικής θεωρείτε άδικη από πλευράς Ανόρθωσης , παρόλα αυτά η ‘’κυρία’’ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά με τα νέα δεδομένα. Πλέον ήρθε η πρώτη ήττα για την Ανόρθωση , μπορεί να ήρθε από τις δικαστικές αίθουσες αλλά δεν παύει να είναι τρις βαθμοί χαμένοι. Η ομάδα του Πάους καλείτε να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα και να ετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ευθύμιος Κουλούτης , ο λυτρωτής της Ανόρθωσης , ο νεαρός Έλληνας επιθετικός όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και ξελάσπωσε την ομάδα του , με τον Πάους να κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του Κουλούρη και ως βασικός στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη είναι και ο Εντλοβού, ο οποίος ξεκήνησε φουριόζος αλλά έπεσε στις τελευταίες αγωνιστικές , με μερίδα του κόσμου της Κυρίας να διερωτάται αν ήταν μια φούσκα που ξεφούσκωσε και αυτό κυρίως μετά τις καλές παρουσίες του Κουλούρη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Εντλοβού ξέρει μπάλα έχει το γκολ και ίσως να χρειάζεται ένα γκολ για να ξανά πάρει μπρός και να συνθέτει μαζί με τον Κουλούρη ένα δίδυμο φωτιά στην επίθεση της Ανόρθωσης.