Η απόλυτη φρίκη: Σκότωσε τη μητέρα του και της ξερίζωσε την καρδιά που ακόμη χτυπούσε! (φωτο)

Ξεπερνά τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας η δολοφονία μίας γυναίκας από τον ίδιο της το γιο στο Φρέμοντ της Καλιφόρνια, που άφησε άναυδους ακόμη και τους πιο χαλκέντερους αστυνομικούς.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι του Ομάρ Πέτιγκεν, αντίκρυσαν ένα δωμάτιο γεμάτο αίματα στο πάτωμα και τους τοίχους, το πτώμα μίας γυμνής γυναίκας και ένας άνδρας γυμνός, μέσα στα αίματα και στα γενετικά του υγρά, να βαστάει στα χέρια του μια καρδιά.

«Σκότωσα τη μάνα μου και αυνανίστηκα μπροστά την καρδιά της για να εξαγνιστώ. Τώρα είμαι ήρεμος», είπε ο Πέτιγκεν προς τους αστυνομικούς που ετον σημάδευαν με τα όπλα.

petigen2

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε σε τοπική εφημερίδα την αποτρόπαια πράξη του, τονίζοντας: «Το σώμα της δεν το άνοιξε με κάποιο μαχαίρι, αλλά στην κυριολεξία την πετσόκοψε με ένα τσεκούρι τόμαχωκ σαν αυτό που χρησιμοποιούσαν οι ινδιάνοι στις μάχες».

Ο δράστης που λίγες εβδομάδες πριν είχε επιστρέψει από διακοπές στο Μαρόκο, εμφάνιζε σύμφωνα με φίλους του που κατέθεσαν στην αστυνομία, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και συχνά γινόταν ευέξαπτος.

«Την δολοφόνησα γιατί δεν άντεχα πλέον να την βλέπω εθισμένη. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα στα γόνατα και έπαιρνε παυσίπονα από την ουσία οξυκωδόνη. Είχε εθιστεί σε αυτά. Ότι έκανα μετά, το έκανα για να εξαγνιστώ, να μείνω λίγο με τον εαυτό μου. Εξάλλου είχα ραντεβού με φίλους αργότερα να πιω ένα ποτό»

Η αστυνομία δηλώνει πως ο δράστης δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει. Κρατείται χωρίς εγγύηση και θα παραπεμφθεί για δολοφονία και βεβήλωση νεκρού.