Πετρίδης VS Οδυσσέας – Στην αντεπίθεση ο Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

Την απάντησή του σε σχέση με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, για τα ακριβά ταξίδια και διάφορα επιδόματα, έδωσε ο Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Ανδρέας Πετρίδης.

Φανερά ενοχλημένος, από τις συστάσεις του Γενικού Ελεγκτή, αποκαλύπτει την επιστολή που του απέστειλε, ημερομηνίας 10 Απριλίου. Συγκεκριμένα, για τις περιπτώσεις όπου οι λειτουργοί αποζημιώνονται, με τα πραγματικά έξοδα διανυκτέρευσης, χωρίς επαρκή αιτιολόγηση ο κ. Αντρέας Πετρίδης απαντά ‘’έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το διακανονισμό των ταξιδιών του προσωπικού της Αρχής και ήδη έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες σε όλο το προσωπικό για άμεση εφαρμογή των συστάσεων σας, όσον αφορά στις πληρωμές εφόσον προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία”.

Ανδρέας-ΠετρίδηςΠετρίδης-2

Στο θέμα του ταξιδιωτικού πρακτορείου από το οποίο αγοράστηκαν όλα τα εισιτήρια, χωρίς να ζητηθούν προσφορές και από άλλα γραφεία για σκοπούς σύγκρισης τιμών ο κύριος Πετρίδης αναφέρει. “Πέραν τούτου έχω δώσει οδηγίες όπως γίνει έρευνα για να εξασφαλιστεί η συνεργασία της Αρχής και με άλλα ταξιδιωτικά γραφεία, ως και η σύστασή σας, σύμφωνα με τις πρόνοιες του νόμου…”

Επίσης για τα ακριβά ταξίδια στην επιστολή του ο κ. Πετρίδης αναφέρει ότι “παρόλο που η Αρχή έχει μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων για συμμετοχή/εκπροσώπηση της σε διάφορες Επιτροπές, Οργανώσεις, Συνέδρια στο εξωτερικό, διατηρούμε εντούτοις ένα χαμηλό κονδύλι για ναύλα και Συνέδρια εξωτερικού”. ”

Παρόλα αυτά θα καταβληθούν, ως και η σύστασή σας, επιπλέον προσπάθειες για περιορισμό των εν λόγω δαπανών” καταλήγει στην επιστολή του ο Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλέορασης.

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης μελετάει την απαντητική επιστολή της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και όλοι μας θα αναμένουμε την απάντηση του…

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Σάλος στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης – Τα… ταξίδια του Προέδρου