Η απάντηση του Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου για την προκλητική φωτογραφία οπαδών για τους πρόσφυγες

Δημόσια κατακραυγή και αρνητικά σχόλια γνωρίζει το άκρως προκλητικό πανό που κρατούν δύο αγόρια με καμάρι μπροστά από τη σημαία του ΑΠΟΕΛ, στο οποίο αναγράφεται ότι οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Κύπρο, κάνοντας μάλιστα και μια απρεπή χειρονομία.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα του Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου κάνει τον γύρο του διαδικτύου από νωρίς το πρωί και αποδοκιμάζεται από μία μεγάλη μερίδα χρηστών του Facebook.

Ο Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου, τοποθετήθηκε μέσω Facebook. Αφού πρώτα φρόντισε να κατεβάσει την προκλητική φωτογραφία, διευκρίνισε πως ο Σύνδεσμος και οι απόψεις του δεν έχουν να κάνουν με απόψεις και θέσεις του επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Η ανάρτηση- απάντηση του Παν. Συ. Φι.  ΑΠΟΕΛ Πάφου: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με νόμιμους μετανάστες οι οποίοι ζουν και εργάζονται Κύπρο, πληρώνουν φόρους και έχουν ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα μαζί μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε είδος λαθρομετανάστευσης , στο κάθε παράνομο που κατακλύζει την Κύπρο και στερεί από τους συμπατριώτες μας θέσεις εργασίας και λεφτά για να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε πόσοι από αυτούς που περιβάλουν με τόση ευαισθησία τους λαθρομετανάστες αν έχουν πάει ένα μπουκαλάκι γάλα ή ένα πακέτο αλεύρι στα κοινοτικά παντοπωλεία που κάνουν ουρές οι συμπατριώτες μας στη προσπάθεια τους απλά να επιβιώσουν».