Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ – Η έκφραση του ΑντιΑΠΟΕΛισμού για κάποιους έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής

Με αφορμή σχόλια που έγιναν μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια, την οποία ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 3-2, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δίνει τις απαντήσεις της, στα περί «δικαιοσύνης» – διαιτητικές αποφάσεις που, κατά την Ομόνοια, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο:

«Είναι πραγματικά με έντονο αίσθημα λύπης που αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για όλα όσα βιώσαμε, διαβάσαμε και ακούσαμε το τελευταίο 24ωρο.

Η ομάδα μας χθες πέτυχε μια σημαντική νίκη και παρέμεινε εκεί που βρισκόταν και πριν από τον αγώνα με την Ομόνοια. Δηλαδή στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί που βρέθηκε με την ποδοσφαιρική της αξία στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος, του προπέρσινου και επτά φορές τα τελευταία 12 χρόνια (σημειώνουμε για όλους όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι τα υπόλοιπα 5 από τα 12 χρόνια τερμάτισε στην 2η θέση).

Είναι απόλυτα λογικό ότι με αυτά τα δεδομένα σε τοπικό επίπεδο αλλά και με τις τεράστιες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο ΑΠΟΕΛ δεν θα κέρδιζε μόνο φίλους αλλά και εχθρούς. Είναι επίσης ευδιάκριτο ότι κάποιοι εκμεταλευόμενοι είτε την θέση που τους παρέχει το επάγγελμα τους, είτε την ελευθερία του λόγου, οπλισμένοι με εμπάθεια, προχωρούν σε σχόλια και στην δημιουργία εντυπώσεων που καμία σχέση δεν έχουν με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Φαίνεται ότι η έκφραση του ΑντιΑΠΟΕΛισμού για κάποιους έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής.
Διερωτόμαστε πραγματικά αν όλοι όσοι χθες “έπεσαν” στην πλεκτάνη της δημιουργίας αυτών των εντυπώσεων, έχουν σήμερα μετά και τις αναλύσεις που έγιναν επί διαφόρων στιγμών του ντέρμπι ή ακόμα από τα όσα αντιμετώπισε ο ΑΠΟΕΛ καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, την ίδια προσέγγιση. Διερωτόμαστε επίσης όταν σε παιχνίδια που όντως υπήρξαν αποφάσεις που αλλοίωσαν αποτελέσματα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, που είχε χαθεί η “ευαισθησία” σε αυτούς τους “υπέρμαχους της Δικαιοσύνης”; Οι ευαισθησίες φαίνεται ότι τελικά δημιουργούνται από καιρού εις καιρόν…

Η δημιουργία αυτής της προπαγανδιστικής προσέγγισης όπου για όλα φταίει ο ΑΠΟΕΛ έχει καταντήσει ανέκδοτο. Και έχει δυστυχώς φτάσει στο σημείο να παρασέρνει στο διάβα του τα πάντα. Έχουν πολλοί συμβάλει σε αυτό. Τους δίνουμε τα “συγχαρητήρια” μας για την πολλή και σκληρή “δουλειά”.

Να γνωρίζουν όμως ότι αυτά κάνουν τον ΑΠΟΕΛ ακόμα πιο δυνατό. Και μας δίνουν το απαραίτητο κουράγιο αλλά και υπομονή να συνεχίσουμε ακόμα πιο προσηλωμένα για να παραμείνει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην πρώτη θέση και στην κατάκτηση των τίτλων.

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ έχει αποφασίσει όπως διακόψει μέχρι και το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, τις παρουσιές ή δηλώσεις παραγόντων και ποδοσφαιριστών της στα ΜΜΕ πέραν από τις συμβατικές υποχρεώσεις μας με την πλατφόρμα που διατηρεί τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να ενημερώνεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Και δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια κανενός παρά μόνο του κόσμου μας, για να την πετύχουμε. Τον ευχαριστούμε που χθες βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και τον περιμένουμε δίπλα μας και στους επόμενους 4 τελικούς που έχουμε να δώσουμε. Και μαζί του και μόνο, να πανηγυρίσουμε στο τέλος του Μάη…»