Η Ανόρθωση ενημερώνει για τα εισιτήρια του ντέρμπι – Στην εξέδρα όσοι αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία τους!

Είναι γνωστό το σύστημα που υιοθέτησε το ΑΠΟΕΛ για την διάθεση των εισιτηρίων του μέσω της Loyalty Card.
Η προπώληση για τους οπαδούς της “Κυρίας” γίνεται μόνο διαδικτυακά και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, υπάρχει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας. Αν μέχρι τότε δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια, τότε η προπώληση θα “ανοίξει” και για τους μη κατόχους.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι της Ανόρθωσης που θέλουν να βρεθούν στο ΓΣΠ, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους αφού με αυτό τον τρόπο λειτουργεί το σύστημα διαδικτυακής προπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση!

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου (19:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της δικής μας διαδικτυακής πλατφόρμας διάθεσης εισιτηρίων. Ο τρόπος διάθεσης αυτός, εξυπηρετεί τη δική σας ευκολία καθώς και τη διαφάνεια στην τήρηση της σειράς προτεραιότητας για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν αυστηρή προτεραιότητα στην αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων από το πρωί της Τετάρτης (09:00) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (17:00).

Μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων www.anorthosisfc.com.cy/tickets από τώρα και να ελέγξετε ότι ο λογαριασμός σας λειτουργεί κανονικά ή να δημιουργήσετε λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 24821532 και 24634114 για να σας βοηθήσουμε από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 καθημερινά, συνεχόμενο ωράριο.

Από ένα λογαριασμό, μπορείτε να εκδώσετε μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια για το παιχνίδι, νοουμένου ότι θα εισαγάγετε αντίστοιχο αριθμό στοιχείων που αντιστοιχούν σε υφιστάμενα εισιτήρια διαρκείας. Κάθε εισιτήριο του αγώνα θα αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο διαρκείας.

Από την Πέμπτη το απόγευμα (17:00) μέχρι το πρωί της Παρασκευής (10:00) η διάθεση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο, νοουμένου ότι υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα εισιτηρίων. Κάθε χρήστης θα μπορεί να εκδώσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια από τον λογαριασμό του.

Σημειώνουμε και τονίζουμε ότι κατά την αγορά εισιτηρίου θα λαμβάνεται μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αλλά δεν θα μπορείτε να εκτυπώσετε άμεσα το εισιτήριο σας. Όλα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς εκτύπωση από τον υπολογιστή σας αρχής γενομένης από το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Θα μπορείτε να βρείτε τα εισιτήρια προς εκτύπωση στην καρτέλα «Συναλλαγές» (Purchases).

Το κόστος των εισιτηρίων είναι €5 ενώ τα παιδικά εισιτήρια έχουν προς €1. Για κάθε εισιτήριο θα υπάρχει επιπλέον κόστος €0,50 ως έξοδα διαχείρισης της ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Στις εισόδους του Σταδίου (ανοίγουν στις 17:00) θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από άτομα της εταιρείας διαχείρισης εισιτηρίων, νοουμένου ότι όλοι έχουν εκτυπώσει το εισιτήριό τους και το έχουν μαζί τους.