Η Αντιγόνη και η Ευτυχία, το Πάσχα του Plus, η τοιχογραφία Ελευθερίας, η ζωντάνια του ΑΝΤ1, η κούραση του Studio

***Αντιγόνη Λουκά (δεξί χέρι Υπουργού Εργασίας) και Ευτυχία Ανδρέου (δεξί χέρι Sigma) δηλώνουν τρελή αγάπη για τα σκυλάκια και τους βγαίνει παντού, αφού όπου και αν βρεθούν, το μυαλό τους είναι στα μωρά τους. Η αγάπη για τα ζώα δεν επιβάλλεται σε κανέναν. Το να συμπεριφέρεσαι σωστά στα ζώα, όμως, είναι κανόνας ζωής, που κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν. Και τα δύο μικρά (σε μέγεθος) σκυλάκια πρέπει να είναι πολύ υπερήφανα, που έχουν τέτοιες μαμάδες.

*** Τι γίνεται ρε παιδιά; Έχουμε Πάσχα μέσα στον Νοέμβρη και δεν το κατάλαβα; Ο Σιεφ Αντρέας Καβάζης, που παρουσιάζει τη μαγειρική εκπομπή «Smart Γεύσεις» στο Plus μας ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή του Χριστός Ανέστη. Μπερδεύτηκα…και νόμιζα ότι έπρεπε να βάψω τα αυγά. Ίσως θα πρέπει το (Ε) πάνω δεξιά, που εμφανίζεται στις οθόνες και σημαίνει επανάληψη, να είναι λίγο πιο μεγάλο. Άντε και Καλά Χριστούγεννα!

*** Εντυπωσιακή τοιχογραφία, που ετοιμάστηκε από κοινού μεταξύ Ελληνοκυπρίων – Τουρκοκυπρίων, κοντά στο σημείο διάνοιξης του οδοφράγματος Δερύνειας, μας έδειξε χθες η Ελευθερία Σωφρονίου στην παραθυροσύνδεση του ΡΙΚ. Το θέμα της τοιχογραφίας ήταν η Μεσόγειος και η προσπάθεια εκπροσώπων των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων πολύ καλή. Η περιοχή ετοιμάζεται, για τη διάνοιξη του οδοφράγματος, που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει.

*** Μεγάλη ζωντάνια προσδίδουν στο σύντομο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, γύρω στις 6, οι συνεχείς τηλεφωνικές και άλλες συνδέσεις με συντάκτες του καναλιού, οι οποίοι βρίσκονται στα γεγονότα. Επίσης, τα ρεπορτάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο κεντρικό δελτίο, άρα ο κόπος των συντακτών δεν είναι διπλός. Αντιθέτως, μπορεί να ευκολύνονται περισσότερο και να προσθέτουν με τον τρόπο αυτό ποιότητα στο σύντομο δελτίο του απογεύματος

*** Καλό αλλά κουράζει το νέο στούντιο του Sigma. Κουράζει, διότι το ίδιο σκηνικό χρησιμοποιείται για την πρωινή εκπομπή, την μεσημβρινή, το δελτίο ειδήσεων. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να διαμορφωθεί καλύτερα ο χώρος, επειδή δεν είναι πάντα τα πρόσωπα που παρουσιάζουν τις εκπομπές, ούτε οι ειδήσεις που κάνουν τη διαφορά και αποδείχθηκε περίτρανα με τα πάνω κάτω των δελτίων.

Κρατίνος