Η ανθρώπινη κίνηση του Χαραλαμπίδη και το συγκινητικό μήνυμα από τον Σάββα Κοσιάρη

Χθες ηαποστολή του ΑΠΟΕΛ ανεχώρησε  για την Πράγα, ο Κωνσταντίνος χαραλαμπίδης την προηγούμενη νύχτα και χωρίς να σκεφτεί την κούραση , το ταξίδι κτλπ, προέβη σε μια ανθρώπινη κίνηση η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων.

Προχθές το Βράδυ μετά την προπόνηση ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης παρέστη με τη σύζυγό του στο φιλανθρωπικό δείπνο «Νύκτα Μελωδίας… για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία», το οποίο έγινε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για ενίσχυση του πολυσήμαντου έργου του Ιδρύματος.

Μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Fecebook ο κ. Σάββας Κοσιάρης γνωστοποίησε το γεγονός και έδωσε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Η ανάρτηση του κ. Κοσιάρη.

Να είσαι καλά Κωνσταντίνε…
“Σήμερα το πρωί, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης θα έφευγε με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την Πράγα, για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης. Χθες βράδυ, αμέσως μετά την προπόνηση, παρέστη με τη σύζυγό του στο φιλανθρωπικό δείπνο «Νύκτα Μελωδίας… για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία», το οποίο έγινε στο Καραϊσκάκειο Ιδρυμα για ενίσχυση του πολυσήμαντου έργου του Ιδρύματος. Ο Κωνσταντίνος δεν επικαλέστηκε κούραση ή υποχρεώσεις (που θα τον κάλυπταν απόλυτα). Ηταν εκεί και συνέβαλε με την παρουσία του στον αγώνα ζωής που διεξάγει το Καραϊσκάκειο. Τέτοιες απλές ενέργειες κάνουν συνήθως τη διαφορά… Να είσαι καλά Κωνσταντίνε… “