Η άμυνα , ο Καϊάφας και ο κακός προγραμματισμός!

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε , η Ομόνοια φάνηκε ότι χρειαζόταν άμεσα ένα κεντρικό αμυντικό , όχι μόνο για την κακή μέχρι στιγμής παρουσία των Ρουνιέ και Λομπιανίτσε αλλά πολύ περισσότερο ότι η ομόνοια δεν έχει βάθος στην άμυνα. Τρανό παράδειγμα ο τραυματισμός του Ρουνιέ στο Δασάκι , εκεί όπου η Ομόνοια δεν είχε αμυντικό στον πάγκο.

Και είναι πραγματικά να διερωτάσαι γιατί ο Καϊάφας πήρε τόσους αριστερούς μπακ, και δεν πήρε ένα παίκτη ηγέτη για την άμυνα;  Γιατί έπρεπε να περάσουν τόσα παιχνίδια για να ψάξει η Ομόνοια για κεντρικό αμυντικό , πίστευε κανείς ότι μπορούσε να βγει μια ολόκληρη χρονιά με Ρουνιέ και Λομπιανίτσε; Υπάρχουν οι κάρτες , οι τραυματισμοί η κούραση , η Ομόνοια έπρεπε να φέρει αμυντικό, με τα λεφτά που έδωσε για Καμπραλ, και   Χαφεζ  μπορούσε να φέρει κεντρικό αμυντικό .

Τον Περεζ τον είδαμε δεν τον είδαμε , από εδώ παν και άλλοι , δεν φτιάχνεται έτσι μια ομάδα, και δυστυχώς η Ομόνοια λειτουργεί σε λάθος μονοπάτια τα τελευταία χρόνια και είναι λυπηρό για τον κόσμο της αλλά και για ολόκληρο το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η Ομόνοια νοσεί στον προγραμματισμό σχεδόν κάθε χρόνο τα ίδια λάθη και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Στέλιος Χαραλάμπους