ΗΠΑ: 27χρονη έκανε σεξ με 14χρονο αγόρι και κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή

Πολύ ακριβό τίμημα θα πληρώσει μία 27χρονη μητέρα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, οι σεξουαλικές προτιμήσεις της οποίας… στρέφονταν προς νεαρά αγόρια. Η 27χρονη Κρίστεεν Χάρντεν από το Σεντ Μέρι της Τζόρτζια, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταδικαστεί με 25 χρόνια στη φυλακή, διότι έκανε σεξ με έναν 14χρονο, στο σπίτι της.

Η 27χρονη γυναίκα ήταν φίλη της οικογένειας και γνωρίστηκε με τον νεαρό κατά την επίσκεψή της στο σπίτι της μητέρας του. Ο πατέρας του 14χρονου υποψιάστηκε για τη σχέση του γιου του με την 27χρονη Κρίστεεν, καθώς υπέπεσαν στην αντίληψή του διάφορα μηνύματα και διάλογοι στο Facebook.

Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της. Η Κρίστεεν Χάρντεν κατέβαλε την εγγύηση που προβλεπόταν και αφέθηκε ελεύθερη, εντούτοις θα περάσει σύντομα από τη βάσανο του δικαστηρίου, το οποίο δεν αποκλείεται να την καταδικάσει με πάνω από 25 χρόνια φυλακής.

Η Χάρντεν, πάντως, δεν φάνηκε να πτοείται. Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, είπε ότι «είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να πω, αλλά έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου».

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η 27χρονη γυναίκα είχε κάνει σεξ με τον 14χρονο τουλάχιστον μία φορά. Η ποινή που προβλέπεται στην πολιτεία της Τζόρτζια για αυτές τις περιπτώσεις, υπερβαίνει ακόμη και τα 25 χρόνια κάθειρξης.